ZUL MUHAMMAD

SEGMEN RAYA SAKAN:TEKA JUADAH RAYA!!

Assalamualaikum...



Aku nak join satu segmen ni...
segmen teka nama juadah raya nih..
sebenarnya nak tunjuk teror je teka nama jaudah ni..
(padahal aku pun hentam je...)
benda ini pun depa tak tau nama nya..
senang la..

sebelum tu tengok syarat2 nya..

  1. Terbuka kepada blogger seluruh Malaysia dan di kepulauan Papua New Guinea
  2. Nak kena follow ke? Ikut korang la tapi kalau folo , nescaya korang akan bertambah emsem dari semasa ke semasa
  3. Buatlah entry cincai2 ; Letak tajuk macam kat atas, tempek banner dan link ke blog mksyahir, Afzal Sukakaki dan Arra Ahmad dan last sekali jawapan korang.[pastikan ada link ketiga-tiga orang ni]
  4. Kemudian korang maklumkan penyertaan korang di ruangan komen entry salah seorang antara mereka. Letakkan sekali url entry segmen tersebut.
  5. Tarikh tamat pada 5 Ogos 2012, 11.59 malam. Sebarang surat menyurat dan sesi kipas mengipas tidak akan dilayan sama sekali. Harap maknyah.
  6. Seorang pemenang dengan jawapan yang tepat sahaja akan dipilih. Pemenang akan dimaklumkan di dalam entry kami pada hari berikutnya dan blog pemenang akan direview oleh mereka bertiga.
tengok hadiah nya pulak ye..
kot2 la boleh meransang minat korang untuk join..:)

duit 50 hengget




dan handbeg raya..heheh


soalan nya...cer teka juadah ni nama nya apa???


jawapan aku:ketupat berinti
tak de jawapan kedua sebab aku yakin boleh!!
muahahahah...

segeman ni dianjurkan oleh adik2 blogger ni..
Mksyahir
Afzal Sukasuki
Arra Ahmad.

cukup belagak tak entry aku ni???hahahah

sekian...

Post a comment

4 Comments

  1. jawapan boleh diterima....he3....
    akak! remy jawab popia simpul...kah3
    ada logik tak ????? he3

    ReplyDelete
  2. goodluck kak..cm bes je segmen ni..ikiki~

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)