ZUL MUHAMMAD

SAYANG BLOG KE TAK SAYANG?

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua..
sekarang ni aku nak ajar diri supaya kembali rajin menulis blog.
tapi tu la...kejap2 semangat tu datang..
kejap2 dia hilang..
sayang je kalau blog ni terabai..kan??
sebab masa nak buat blog dulu
rela bersengkang mata.

Belajar buat header la..
pasang iklan la..belajar ubah itu ini..
kalau nak tau blog aku ni
adalah hasil edit dari jari jemari halus ku ini..
tak de upah2 orang.sebab tu nampak biasa2 je..
tak de menarik pun..ekekkeek..

letih2 belajar semua ni tak kan nak tinggal pulak..kan??
jadi nak tak nak gigih kan jugak la diri ni untuk update.
lepas besalin nanti pun nak kena tinggal lama.
sementara ada masa ni buat la jugak sikit2
walau tak sempurna..hahah
lagipun baru renew domain ni..
dah bayar tak kan nak tutup buku pulak..kan??rugi 35 hengget..heheh

kadang2 tengok ada blogger yang dah tak menulis tu
terpikir jugak la..
"depa tak sayang ke blog depa tu?"
aku ni,blog kena hack pun aku nangis.
sayang tau,..nanti kalau maisara dah
lancar menulis membaca pun aku nak dia buat blog.heheheh..
paksa dia buat jugak.tak nak buat,aku rotan!

muahahahah

sekian..entry entah apa2..
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
##apasal bila duduk je baby tendang kemain kuat ye??
ni mesti nak suruh aku baring2 sambil gosok2 dia nih..

Post a comment

24 Comments

  1. sayang gak blog..sbb da agak lama berkecimpung dan da agak ramai kawan..

    adik maisara nak ajak main la tu.. hehe..

    ReplyDelete
  2. mau tak syg..hasil usaha perah idea menulis.

    ReplyDelete
  3. sayang tu sayang tapi xde kesempatan sket.. dah makin bz...

    ReplyDelete
  4. saya sayang blog saya jugak..sebab tu rasa tak syok je bila tak dapat bukak blog...

    ReplyDelete
  5. ha'a beblogging ni ikut mood... sy pon kalau dah takde mood mmg tinggal je bersawang..

    ReplyDelete
  6. ajar maisara buat blog? hehehe cane lah gaya blog maisara eh.hehehe

    ReplyDelete
  7. rara pon sama kak,kalau duduk baby mst tendang2,bergolek,tp skrg dh slow je,sbb x de space dh kot/

    ReplyDelete
  8. akaaakk!
    aihh..lamenye x mai sini..
    huhuhu..
    sampai akak peknen dh ha..heee

    selamat berpuasa kak ;)
    jaga kesihatan memolek,
    insyaAllah blog akak ni sokmo dkunjungi owg..
    saya selalu gak bace
    pastu gelak sowg2 sebb bace telatah maisarah..smp cite kat mak..hehehe

    tapi x sempat nak drop komen
    huhuh..soweee2..

    ReplyDelete
  9. sayang blog sangat2. camna nak belajar buat header tu eh, diana?

    ReplyDelete
  10. ANak Kak Alin pun sibuk nak buat blog.hehehe

    ReplyDelete
  11. Mestilah sayang... tapi kadang2 sebab mood takde tu yg problem. huhu.

    ReplyDelete
  12. haha.. takde perasaan la dekat blog.. orang kata kalo syg ditinggal2kan.. eh. :P

    ReplyDelete
  13. hehe sayang bebenor la kat blog tu..kalo tak dapat na tulis 1 hari dok teringat2 je..tengok semua benda mesti target nk letak kat blog..haha..

    k.diana jangan delete blog..suka baca citer2 k.diana..nak2 lg maisarah..gelak tak benti baca pasal dia..hehe..

    ReplyDelete
  14. wa...... kejam nyer...main paksa2 pastu rotan......he3...
    betul kak...dah buat elok2 syg ditinggalkan....

    ReplyDelete
  15. sayanglah..lebih2 lagii yg berbayar..hehehe

    ReplyDelete
  16. sy syg blog sy.. walaupun jarang update tp sy tetap buka blog sbb nak baca bloglist je.. hihi

    ReplyDelete
  17. edit,ubah sana sini sendiri puas atikan kak diana...hee haruslah sayang blog..;)

    ReplyDelete
  18. syg tu mmg la syg tp bla ada masalah trus menci hehehe

    ReplyDelete
  19. sayang sgt blog sebab semua terimpan kenangan deno masa sihat, masa sakit, masa hepi dan mcm2 la.. kalau deno dah takde boleh jadi kenangan... :)

    ReplyDelete
  20. menurun blog kt anak ke?.hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)