ZUL MUHAMMAD

DUIT DARI BLOG DAN KAD RAYA

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua..
hari ahad sudah...
jarang2 aku nak update blog pada hari ahad...
tapi hari ni tak de buat apa ..boleh la update sikit..

hari jumaat hari tu
sampai sudah cek terakhir aku dari nuffnang
sebelum aku cuti bersalin ni..



cuti bersalin ni mungkin lama tak buka blog
jadi sah2 la takde duit dari nuffnang lagi..heheh
jumlah nya tak sampai seratus pun..
mana tak de..bulan 6 tu satu be je yang ada..
bulan 7 pun ada satu be tapi tak boleh nak cashout sebab
ada RM37 je..heheh..tu la..malas update blog lagi..heheh..

hari jumaat tu jugak dapat kad raya dari Deno..
comel je kadnya..macam dia jugak..

Maisara tanya "kenapa kad ni sebelah dia sekerat je ibu??"

Ibu:entah la...(jawapan malas nak layan.)

Maisara:entah2 kakak ni tahu maisara puasa sekerat hari je kot..?

Ibu:ha..tau pun..sebab tu kena puasa penuh.tak boleh sekerat2.



Ni pulak kad raya dari Myra..
Myra ni pun dok pulau pinang jugak..
tapi tak pernah jumpa..
teringin jugak nak jumpa dia tapi aku ni kan pemalu..
hahahha..malu la sangt...:P

bukan dapat kad raya je..
Myra bagi Rollerball Eye shadow jugak
sebab menang teka teki kat blog dia dulu..
terima kasih Myra..

Eh!ada yang tanya aku berapa aku dapat dari buat blog ni..??
tak banyak pun..
aku start buat blog tahun 2010.
tahun 2011 baru start dapat bayaran dari nuffnang.
awal tahun 2012 dah ngandung,mula la start malas..hehehe
dan setakat ni dapat banyak ni je...

sekian...

Post a comment

15 Comments

  1. wahhh.. boleh beli baju raya nie.. KEHEHEHEHE

    ReplyDelete
  2. Banyak juga hasil berblog Diana. :)

    ReplyDelete
  3. byk jugak kak.....
    remy terus tak pernah dapat.... mungkin tak beberapa tahu caranya.....
    blur jer.....
    tapi tak kisah lah.... mungkin bukan rezeki remy nak dpt BE.....

    ReplyDelete
  4. Byk jugak!! Liza punya duit xcash out pun.. Duk 3 angka dari 2010... huhu...

    ReplyDelete
  5. waaaa...banyak tuuuu...dengkiii..mintak ckittt..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam D.. Selamat menyambut aidilfitri..


    Hi Maisara.. Nenek nak hantar kad raya pada Maisara cemane eik..?

    ReplyDelete
  7. haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
    Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
    Beli 2 botol percuma vial original perfume..
    (hanya di semenanjung)
    jika berminat boleh kunjungi fb page ni

    https://www.facebook.com/onesperfumes

    ReplyDelete
  8. hihik.. kalau cerita maisara mesti ada yg kelakar.. hihi.. kem salam maisara ye akak.. teringin jumpa maisara... :)

    banyaknya earning akak.. deno x pernah cashout pun.. huhu :)

    ReplyDelete
  9. uhmm..kira dapat diut raya r nieh..huhu.. banyak gak earning tu..camne eah nak dapat cashout nuffnang?? =)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah dah sampai, harap akak suka ye :)


    Nanti raya kalau sempat boleh la kita ngedate, nak? hehee

    ReplyDelete
  11. saya x dpt pon kad raya =(

    eh banyak jugak akk dpt hasil dr blog eh.saya ni dh bape tahun nk kumpul 50rm pon x sampai2 lg.huh!

    ReplyDelete
  12. bestnya dpt kad raya...akk punya income nuff lg byk..ciktom lgsg xdpt be tahun ni..sob3

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)