ZUL MUHAMMAD

SAYANG CIKGU KETAT-KETAT~RAFINA MIMI ZAIRUL MURNI

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...
malam ni curi masa untuk update blog
sementara tunggu maisara habis tengok katun Doc Mcstuffin tu..

Siang tadi lepas balik dari klinik
apa yang ditunggu2 dah pun sampai..
apa lagi kalau bukan Novel sulung Rafina Mimi ni..
"sayang cikgu ketat-ketat"


selama ni baca kat blog dia je..
bila novel sulungnya depan mata memang seronok sangat la
sebab aku ni boleh kata pembaca paling beremosi la bila
baca novel ni..hahaha..

geram weh..tambah2 bila ada babak melibatkan si Aida gedik tu..
anak dua pun gedik..sapa tak geram..kan??

sekarang ni Kak Mimi ada karya baru
yang bagi aku memang tak kurang best cerita nya
dengan "DIA YANG AKU PILIH"
dan "SAYANG CIKGU KETAT-KETAT".
yang terbaru ni tajuk "mengharap sisa kasih mu.."
yang ni pun bikin aku emosi tiap kali habis satu2 bab.
kalau tak percaya pi la baca kat blog dia.

terima kasih kak Mimi sebab sudi hadiah kan saya
novel pertama kak mimi ni..
saya sangat suka..heheheh

sepetang tadi asyik baca novel tu je..
sampai kan maisara kata..

Maisara:nanti malam maisara tidur ibu tolong bacakan cerita
ni je la ye..

amboi..dia ingat novel ni
macam cerita sleeping beauty?snow white?

sekian...

##eh!dah baca ustaz k-pop ke belum??
yang ni pun best tau..heheh

Post a comment

20 Comments

  1. kakakaka...takut die tamo tdo plk dgr akk bace novel tu..lastly,maisara tdokan akk..

    ReplyDelete
  2. ramai blogger dah dapat novel best ni.untung akak dah dapat juga..amboii maisara..dia ingat bed time story ke tu?hihi

    ReplyDelete
  3. er err... akak bile pulok nk buat novel sendiri?? hoho

    ReplyDelete
  4. nanti buat review lah kak. hehe.

    ReplyDelete
  5. tahniah kat kak mimi kan. kulit novel tuh comel.

    ReplyDelete
  6. akhirnya maisara tidur jugakk ekeke ;)

    ReplyDelete
  7. bce kat blog xda fell la...kna bca buku die jgk... ;)

    ReplyDelete
  8. Dapat novel free ke? Bestnya.. Lam dah tak shopping novel.. Bolehla gi cari ni nanti.. Hehehe..

    ReplyDelete
  9. he3.... pandai maisara......
    akak bacakan ajer.......
    mesti byk yg maisara tanya nanti.....he3

    ReplyDelete
  10. Kalau saya jadi novelis saya nak buat novel bertajuk "Sayang Istri Ketat-Ketat", pasti meletop!!!

    ReplyDelete
  11. rasa cm dulu dh follow dh sis mimi,tp ntah knp x penah baca novwl dye.rara x reti bc online novel ni.mcm x puas.hehehe.tp lepas ni nk try baca lah.

    ReplyDelete
  12. wahh untungnyer dpt novel free.saya pernah promote novel org berentri2 tak pernah dpt diskaun pun...hihi.

    sedap ye cerita ni?ramai promote belum sempat lg nak mencari. nak beli yeayyy

    ReplyDelete
  13. terima kasih diana..err...diana tak baca kat ruangan dedikasi tu ke? :)

    ReplyDelete
  14. kalu akk bc kn, bkn dia yg tido tp akk yg lena hehehehe

    ReplyDelete
  15. wahhh....bestnyeee....
    tahniah yer...

    ReplyDelete
  16. tadi baca pasal ni kat blog mia liana... tumpang gembira tengok kawan2 blogger maju :)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum...
    dah lama saya tak membaca sebarang buku..beli je..pastu, simpan dalam almari..entah apa yg disibukkan entahlah.. tahun ni saya amat pasif..!

    ReplyDelete
  18. kte plak de hati nak baca novel tu heee.. Salam Ramadhan yg bakal menjelang tiba :)

    ReplyDelete
  19. wahh, kak mimi bg novel tu rupanya ^^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)