ZUL MUHAMMAD

MAISARA:catur

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
maisara sekarang ni cukup suka main game catur.
tak la teror mana pun sebab baru 2,3 hari ni
la dok hadap game tu..



cer tengok gamba atas ni..
buah nya tinggal satu je..habis kena makan..
asyik kalah je..tapi dia tak jemu2 dok main jugak..

aku tanya la dia..

Ibu:apa pasai habis buah kena makan tu??

Maisara:heheh..tak tahu la..

Ibu:kenapa tak makan buah yang itam tu??tak teror la tu..

Maisara:tak la..maisara tak boleh nak makan dah
sebab buka puasa tadi makan banyak..kenyang dah perut ni..

logik sangat la bagi alasan gitu..


sekian..

Post a comment

16 Comments

  1. he3... maisara maisara.... alasan sungguh berani dan bernas.....

    ReplyDelete
  2. dik tu alasan je. hehe. hakikatnya adik kalah. opss. hehe.

    ReplyDelete
  3. maisara..kalo ang mng gtau mak uda..nnti dpt duit raya 2hengget..hahahahaha....

    ReplyDelete
  4. dni langsung tak reti bab catur hehe

    ReplyDelete
  5. Hehehhe..

    Maisara.. Maisara..
    Nanti boleh ajar nenek main catur k.

    Alasan Maisara mencuit hati. Boleh gelak dibuatnya. :)

    ReplyDelete
  6. lama2 terror ler tu..pasni dia boleh main ngan adik dia lak kan :)

    ReplyDelete
  7. tersgt logik! pandainya dia main catur..sy even dh besar ni x pandai pun main catur ni..main dam pandai..haha

    ReplyDelete
  8. hehehehe loyar buruk.mmg leh jd lawyer ni.

    ReplyDelete
  9. hahaha..baik punya alasan..

    ReplyDelete
  10. Hahahah... pengsan dengar jawapan anak ibu ni. Tapi bagus kalo dia tak putus asa. Nak pulak dia main game macam tu. Sesetengah budak kan suka yg ada movement dan katun2.

    ReplyDelete
  11. kalau telan mende tu..
    ke hospital lah jawabnya..

    ReplyDelete
  12. pandai betul menjawab ye..bdk2 skang mmg bijak2..hehe

    ReplyDelete
  13. adoiii maisara loyar bruk ngan mama dia... hihik... kelakar betoi :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)