Wednesday, 18 July 2012

ELEH!!ENTRY DIA MEMANG BEST.TAPI ENTRY KAT BLOG AKU PUN BEST JUGAK LA...

Assalamualaikum...



Selamat malam semua..
"bersempena ulang tahun ke 2 blog ciktom[dot]com, cik tom ingin berkongsi rezeki hasil income blog cik tom dengan menganjurkan satu giveaways buat semua pelawat blog cik tom. Harap dapat penyertaan yang mengalakkan dari blogger. Jomlah join ramai-ramai meriahkan giveaway cik tom."

bila baca je post ni kat blog cik tom kemarin memang teruja sangat nak join..tapi selalunya bila teruja mesti tak menang..hahaha..menang ke tidak itu tak penting.yang penting aku join.kalau menang itu satu bonus.kalau tak menang,tak pe.sebab bulan lain cik tom akan buat GA lain lak.dengar2 hadiah nya cash RM500..muahahahah..tersedak kalau cik tom baca ni..:)

Seingat aku la..blog cik tom ni antara blog terawal yang aku follow masa mula2 berblog dulu.dulu kan kami rajin bw..kan cik tom??jadi wajib la saling menerjah.jumpa blog cik tom ni pun sebab blogwalking.bila singgah blog cik tom makin ramai la kenal blogger2 lain sebab masa tu cik tom ni pun boleh kata blogger yang tengah meningkat naik.penulisan nya menarik dan ada identiti walaupun masa tu dia masih baru.jadi senang sanagt nak ingat.jadi kalau tersinggah kat blog2 yang pernah copy entry cik tom ni jangan nak ngaku tu entry korang ye.sebab aku tau tu korang copy kat blog cik tom.ehem...siapa makan cili dia berak2..heheh

tapi kan...walaupun entry cik tom best,entry aku pun banyak yang best..tiba2 sahaja..kan???perasan best??boleh jugak kalau nak anggap gitu...best tak best meh baca dulu la...klik sini..http://www.dianarashid.com/2011/05/kenapa-perlu-buat-entry-bila-nak-masuk.html.tak tahu la best ke tak best.aku pilih entry ni sebab entry ni banyak komen..hahahah

meleret2 dah entry aku ni.cik tom kata buat ringkas2 je...cemana la aku nak menang kalau gini kan??hahahah.ok la..sapa2 yang nak join GA cik tom ni jangan lambat2 sebab tarikh tutup nya 31 ogos 2012.

Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak Mahh, Dania Eryati, Onlajer, Nazri, Hatiputera, Eiela, Rina Avail, Akhiyy, Hafizul, Puanbee dan KeretaHitam.”

klik gambar atas untuk join.


sekian...

19 comments:

  1. lama aku tak singgah blog cik tom.. heheh.. eh blog ni pun sama gak. huhu..

    ReplyDelete
  2. gd luck diana!

    saya pun naik join, tapi dok pikir..entry apa la yg best kat blog aku ni.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.....
    semoga berjaya nanti......

    ReplyDelete
  4. ai.. patut la pun.. haha..

    eh cepat betul tambah penaja.. kite tak sempat nak up entri lain dah de penaja baru.. cis..

    ReplyDelete
  5. slmt bersegmen....
    semoga berjaya utk hadiah utama...;)

    ReplyDelete
  6. slmt bersegmen....
    semoga berjaya utk hadiah utama...;)

    ReplyDelete
  7. gud luck

    http://kamiboolat.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. eh..bila plak ciktom buat contest ni..tak tau pun...
    .kena join ni..

    ReplyDelete
  9. gud luckkkkkkkkkk...sy pon join

    ReplyDelete
  10. entry Diana.com mmg BEST ! good luck..

    ReplyDelete
  11. gudluck.. ada something yg sama dengan blog kita ni. bentuk post body :)

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan kak diana...hihi...

    dr contest yg same gak gudluck ye =))

    ReplyDelete
  13. akak.. ciktom semua entry blog akak..heheee...

    thanks join GA cik tom ye... akak tlg update link penaja yg dh last finalise di blog cik tom ye.. tq.. goodluck akk!

    ReplyDelete
  14. hi kak diana!hihi

    good luck ye.

    adik maisara sihat kak? hope sentiasa sihat..ngeh3~

    Giveaway Kedua dari Blog ciktom[dot]com

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama..good luck ye...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();