Friday, 15 June 2012

SEBELUM BERCUTI PANJANG....

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua...
dah lama tak update blog..
minggu ni ada satu entry je kan???
tak pe la..nak buat cemana kan??
kesihatan lebih penting..

ni entry sebelum bercuti panjang..
aih..kena cuti panjang nampak nya.
dengan keadaan kesihatan yang semakin merosot ni
rasanya tak mampu la aku nak menulis blog buat masa ni.

mengandung kali ni tak sama dengan waktu mengandungkan maisara dulu.
kali ni macam2 penyakit yang datang.
harap2nya sakit2 yang datang ni
akan mengurangkan sakit bersalin nanti..hahahah..
masa mengandung maisara tak de sakit apa pun..
aku siap pi kait mempelam lagi..
korek ubi kayu kat belakang umah mak..
hari raya pulak aku bejalan satu kampung..
hebat..hahahah

Tapi kali ni tak de la nak buat semua tu..
Bukan blog je yang terabai sekarang ni..
aku rasa perhatian pada maisara pun dah kurang
sebab aku asyik sakit2 je..
kesian jugak kat maisara..
kadang2 dia datang bawak buku
dan suruh sediakan soalan tambah tolak tapi aku...

Ibu:esok la...ibu tak sihat la...esok kita buat tambah tolak..

Maisara:ok..

Bila aku larat sediakan soalan
nak check pulak tak larat..
kesian maisara.
malam2 pun dah lama cuti dari membaca..
rasanya dekat 2 minggu aku tak ajar maisara membaca..
risau jugak takut dia lupa apa yang dia belajar
selama ni.

dah la..sakit pinggang la duduk lama2 gini..

##Cuma bercuti..jangan pulak
korang tendang aku dari bloglist sudah la ye..hahahah

sekian...

53 comments:

  1. utama kan kesihatan anda yer kak. tak per kami sedia menanti akak kembali aktif berkecimpung kembali... hehehehehe. take caren rest well k?

    ReplyDelete
  2. Kesihatan tu lebih penting ok..so take a good care friend..

    ReplyDelete
  3. sabar lah kak diana...
    nnti lepas beranak boleh lah blogging sampai lebam..haha

    tapi, kurangkan buat keje berat ya..
    bahaya tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Cuti bernotis takpe..tak buang dr bloglist lg..^__^

    Smoga diana sihat2 je ya..

    ReplyDelete
  5. kita pulak yg teruja akak nak bersalin...barang2 baby dah standby belum??

    ReplyDelete
  6. betul la kak..lain anak lain gayanya..rezeki masing masing. semoga perjalanan akak dipermudahkan..

    kesian maisara..tapi insya allah.. dia akan faham...

    ReplyDelete
  7. Insya-Allah, sakit ms mengandung pasti kan mengurangkan sakit ms bersalin. Sy doakan tu utk awak.

    Bila time sy nak tambah koleksi ni?

    =p

    ReplyDelete
  8. jaga kesihatan ye diana. KC doakan adik sentiasa kuat.

    ReplyDelete
  9. Hye.....
    Nak jemput join 1st Segmen saya.....
    Hope sudilah join ye... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    ReplyDelete
  10. rehatlah banyak2 yea... kesihatan diana dan bby lagi penting... nanti dah kuat leh blogging lagi...

    explain baik2 kat maisara, nanti dia ok...

    ReplyDelete
  11. Get well soon sis... Semoga semuanya baik2 n selamat hendaknya...

    ReplyDelete
  12. takde nya nak tendang dr bloglist.. besa la kita faham.. masing2 penah mengandung kan?? kekekeke. take care

    ReplyDelete
  13. ermm mengandung bape kali mesti lain2 ragamnya kan..same la saya pon ritu..alhamdulillah bersalin ke2 mudah sgt :)

    take care...n slmt bercuti :)

    ReplyDelete
  14. jaga diri diana, moga semua di permudahkan...

    lepas baby bersalin pasti perhatian pada maisara pun akan lebih kurang, moga maisara faham, dia skrg bakal jadi kakak...

    take care.

    ReplyDelete
  15. tak buangnye kak diana.
    jada diri elok2 ye...maisara mesti fahamnye ibu dia dah xlarat..

    ReplyDelete
  16. Salam D..

    Selamat berehat. Moga kesihatan bertambah baik. Akak nantikan berita gembira. :)

    ReplyDelete
  17. loor cian maisara ..
    meh dtg umah aunty meh .. leh kawan ngan zahrien belajar ngan aunty ;)

    x perlah D ..rasanya maisara paham koot dan sure dia buat2 paham dan x sabar nak tgk adik die ;)
    adatlah org preggy nie , x akan sama kan ;) soo have a god rest friend .. ;)

    ReplyDelete
  18. Semoga kesihatan akak semakin baik ye, insyaAllah... Takpe kesihatan lebih penting.

    ReplyDelete
  19. take care of yourself sis..:)

    ReplyDelete
  20. ala mesti bosan.moga akk ok,takce care sis.

    ReplyDelete
  21. sabar ye kak diana.....
    moga kesihatan akan bertambah2 baik lepas nie.....
    take care perut dan maisara tu.....

    ReplyDelete
  22. semoga kesihatan bertambah baik hendaknya...

    salam singgah.. salam kenal.. =)

    ReplyDelete
  23. jaga diri..jaga kesihatan..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete
  24. Jaga kesihatan ye kak.moga akak dan baby sihat.^__^ tak sabar tunggu adik maisara..

    ReplyDelete
  25. baru berjinak2 utk berblog..saya budak baru belajar..tgh cari2 idea,xsedar dh melekat dekat blog kak diana ni..almost 2 hrs dh ni..godek2 baca yg lama.seronok.rasa mcm dh kenal lama.hehe.jemput dtg blog saya yg masih baru tu ye.

    ReplyDelete
  26. jaga kesihatan dan kandungan tu ok

    ReplyDelete
  27. rehat ye diana..moga cpt sht kembali

    ReplyDelete
  28. takpe, rehat la dulu kak, baby tu kena jaga jugak.

    ReplyDelete
  29. woah.baru tau akak da pretnen. yeay maisara nk dapat adik! congrates kak. time pretnen mmg kne byk pengorbanan.
    :)

    ReplyDelete
  30. take care yer kak...semoga semuo nyer berjalan dgn lancar...amin...

    ReplyDelete
  31. Okay... tak tendang-tak tendang. Selamat bercuti panjang ye. Semoga semuanya selamat.

    ReplyDelete
  32. selamat bersantai santai...hehe

    ReplyDelete
  33. take care akak ! makan jgn lupa. lau sakit jangan lupa makan ubat. ;)

    ReplyDelete
  34. xpe laa, utamakan kesihatan yer ^^

    ReplyDelete
  35. ye la kan ..org menagdung mana leh duduk2 lama., kita faham..moga semuanya ok2 je hendaknya.

    ReplyDelete
  36. jaga diri n baby elok2 k akak.:)

    blog ni kemudian kemudian pun xpe

    waa..xsabar nak tgk adik maisara neh..hehehe

    ReplyDelete
  37. salam kak, lama benar tak sampai sini...dah bercuti dah pun tuan rumah.hehehe

    ReplyDelete
  38. selamat bercuti kakak.jangan lupa ole2 untuk saya :D

    ReplyDelete
  39. kesian akak.. anak lelaki la tu.. hehe..

    semoga akak sihat dan diberi kekuatan. smoga selamat menempuh proses bersalin dgn jayanya...

    ReplyDelete
  40. utamakan kesihatan anda.. nyanyi kejap! :)

    ReplyDelete
  41. tak kan nye nak buang dari bloglist, semoga akak sihat selalu, tak sabar nak baca entri akak yang baru :)

    ReplyDelete
  42. meh sini nak ajar maisara :D

    ReplyDelete
  43. take care diana..moga selamat semuanya :)

    ReplyDelete
  44. semoga semuanya dipermudahkan ye diana..... take care

    ReplyDelete
  45. jaga si kecik dlm perut lagi penting... slow talk dgn maisara, tentu dia paham. rajin minum aiyaq masak naaa..

    ReplyDelete
  46. lama tak jenguk akak kat sini. hehe.. bila due kak?maklumlaaa. dah lama xon blog. tak tau kabar berita. haha

    ReplyDelete
  47. moga cepat sembuh kak.. jaga kesihantan n baby yea.. :)

    ReplyDelete
  48. tahniah...

    anda salah seorang pemenang

    https://www.facebook.com/Eyriqazz/posts/146297175507881

    ReplyDelete
  49. Semoga semuanya selamat akak.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();