Tuesday, 5 June 2012

REVIEW BY RILEK SEBENTAR


Assalamualaikum...

Selamat petang..
nak join review blog la..
dah lama tak baca pendapat2 blogger tentang blog usang aku ni..

harap2 dia pilih blog aku untuk direview..
katanya nak entry yang kreatif je untuk dia pilih..
aku ni bukan kreatif pun..
tapi kalau dia tak pilih
untuk review blog aku tau la dia nanti..

aku tulis entry pedas2
baru padan muka dia.
biar dia tak berani nak update blog dia lagi..

korang nak join ke??
pi blog dia ni cepat.
dia nak 20 je..
sikit kan??
tu la..apa barang review sikit2..
KLIK GAMBAR UNTUK KE BLOG DIA..

muaahahahaha


sekian..

2 comments:

  1. kah kah kah..giler nie ugut nie kak...nak review pon terketar2 dah nie..ahahah...

    ReplyDelete
  2. bhahahaha..pasnie sm kene kompemkan yg kene review blog akak yg fes..tu pun klu sm sayang dunia belog lagilah...^^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)