Wednesday, 6 June 2012

BUFFERED EARNING

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua...

habis dah...
dah tak de...
jadi tak payah la aku dok
pulun nak tambah amaun nya lagi..


apasai gambar jadi kelabu asap nih!!
dah jadi metered earning..
dan ini je la hasilnya untuk bulan 5.

bulan 5 aku ada satu be tu je..
makin slow je blog aku ni..
satu bulan satu be,..
masa zaman rajin,tekun dan berwibawa dulu
kemain rancak mengumpul duit..heheh
blog lain aku tengok dah masuk bulan 6 ni
depa dah kumpul 12-13 be..
hebat..

apa pun..
berblog memang sesuatu yang menyeronok kan...


sekian..

36 comments:

  1. boleh bgtau tak.. apa resepi or petua nak tingkat kan angka uang tu?
    kita dari dulu lagi.. lambat beno nak naik..
    tapi sekarang dah ada 2 BE.. tapi cam slow je. huhuhu

    =)

    ReplyDelete
  2. salam diana,

    alhamdulillah..rezeki juga kan diana

    kak ati ni lagilah...tahun ni paling malas
    dan banyak je halnya..beberapa n3 saje
    dalam 1 bulan..

    BE ...jauh sekali nk sangkut..huhu

    ReplyDelete
  3. Rezeki kak Diana lah ni..^_^ slmt bblogging ye..

    ReplyDelete
  4. 1 bulan 1 BE pun masyukkk gak kak :)

    Macam Myra kena kumpul 4-5 BE baru lepas nak cashout..hehee

    ReplyDelete
  5. untung la dapat BE. saye tak pnh dapat BE pon. sob sobb..=(

    ReplyDelete
  6. errk..kalau satu bulan satu BE..satu BE dapat banyak ni banyak la..dari dah la tak dapat BE..satu BE 2-3 hengget je..tunggu berapa juta BE baru bulih cashout..erghhh

    ReplyDelete
  7. saya seketul be pun tak pernah lekat..hikhik..

    ReplyDelete
  8. akak dh pernah cash out kan? sy tak pernah lg kak...teringin nak cash out tp nak simpan byk2 dulu...hihihi

    ReplyDelete
  9. untung la kak. ada juga BE walaupun satu bulan satu BE. miza ? dah lama BE tak singgah. hikhik :D

    ReplyDelete
  10. Huh....ok gak tu. Sy nak lekat BE tu sket punye pyh!

    =(

    ReplyDelete
  11. dah tak ambik kisah pun pasal BE ni

    ReplyDelete
  12. Kakcik pun dah tak ada lagi... 0.00!

    ReplyDelete
  13. tahniah! belum pernah cashout lg.. nak simpan banyak sikit :)

    ReplyDelete
  14. mmg seronok blogging..side income ni mcm tmbhan penyeri dlm blogging..giteww =)

    ReplyDelete
  15. bestnya kak.. rezeki kan.. sy xpernah dapat be lagi.. huhu

    ReplyDelete
  16. akk ok lah lg.rara ni.mcm ni jelahhhh mls dh nk tgk nuff ni.hehehe

    ReplyDelete
  17. Jun...belum pernah dapat BE...best gak kalau dapat rezeki terpijak cam tu...:)

    ReplyDelete
  18. Banyak tu?sy dh 6 bulan blogging baru singgit lebih....huhuhuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya da lebih kurang 2 bulan , blog diari fedo tapi puluh sen ja.. Pa leh wat. Rezeki belum ada kot.. :)

      Delete
    2. Rezeki bukan takda bh kan. Tapi, tgu lah berbuah lebat pula. :)

      Delete
  19. remy memang tak pernah dapat be..... tapi tak kisah...janji remy happy ber blogging !!!!

    ReplyDelete
  20. bee yg pakai initty ni pun ada 2-3 BE je ..

    sikit bangat ..

    ReplyDelete
  21. ciktom lgsg xdpt be tahun ni akak..sadis betul..income pun thn ni br rm58..sikit bangat sih..

    ReplyDelete
  22. wah..dapat BE..tahniah kak diana..
    sy 1 BE je dpat tu pun tak cukup nak cashout..mujur ada says.com..hee

    ReplyDelete
  23. wah byk tu..sm setahun x nmpk pe2 pon..ekeke

    ReplyDelete
  24. huhu, saya langsung takde.. em blum rezeki.. lagipun sy org baru kak..huhu sedih..

    ReplyDelete
  25. rezeki tu.... kang dah bersalin kang... mesti dah kurang berblog.. so, pulun sebelum bersalin.. hehehe

    ReplyDelete
  26. masyuk tuh kak...boleh dibanggakan...:)

    ReplyDelete
  27. Dah lama tak ketemu BE..busy sekarang.-__-'

    ReplyDelete
  28. memang le slow.. perut dah ke depan, susah nak menaip..gurau je diana.

    ReplyDelete
  29. untungnya sis..ifa lam adh xdpt byk cm tue..hee

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();