SAYA SEORANG IDOLA??BIAR BETUL....

Assalamualaikum...

Selamat petang...
tersipu2 aku baca blog hijau ni...
taksangka ada jugak nak jadikan aku ni idola..
malu pulak rasa..hehehe..

apa pun terima kasih Fa..
terima kasih jugak pada yang sudi
jadi pembaca setia blog ni..

suami aku pun agak suka baca entry2 lama aku.
dulu kan aku ni aktif berblog..
sehari sampai 1o entry.
jadi banyak la jugak entry2 yang dia terlepas..
tapi sekarang ni memang slow sangt
aku berblog..
sehari paling banyak 2 entry je..
kadang2 langsung tak de.
kalau ada pun banyak entry yang aku rujuk dari sumber2 tertentu je.

insyaallah..
lepas bersalin nanti aku aktif balik macam dulu2.
sayang weh blog ni..
tetiap tahun bayar kat netkl kalau nak biar terabai
rasa rugi je..kan??

korang pun jangan lupa tau
selak2 la entry lama kalau tak buat apa2 tu..
heheheh..


Sekian..

Post a comment

18 Comments

  1. kita still dok guna blog free lagi.. blm berhijrah ke blog berbayo. Wah dh jd idol.. bagus2

    ReplyDelete
  2. Mmg ptt jdk idola sbb entry seme yg jenis cool. Tak menunjuk. Org kate, ada isi. Yg penting, selamba.

    ReplyDelete
  3. wah..idola tu.COngrate kak..^__^

    ReplyDelete
  4. saya pun still guna yang free je ni..

    wahh..mesti best, sebab tu jadi idola..:)

    ReplyDelete
  5. tetibe nyesal pakai y berbayar haha

    ReplyDelete
  6. kena bukukn entry2 lama tu kak

    ReplyDelete
  7. kite pung kdg2 baca entry lama-lama kite . then mesti gelak sorang - sorang . awat geli gileeeee ayat aku duluuu . HAHA

    ReplyDelete
  8. yus pun suka baca entri lama sendiri dan senyum sorang2. Diana pun antara idola yus dalam berblog. Mula2 kenal blog diana, setiap kali baca entri diana mesti yus senyum....:)

    ReplyDelete
  9. hehe.. sy pun suka bc blog kak diana...:-)

    ReplyDelete
  10. Saya pun jdkan diana idola..sbb masa mula blog tu tak tau nk tulis apa & mcmana. Diana blogger pertama jd kwn masa tu. mana boleh lupa!

    *bukukanlah entri lama diana..saya pun plan gitu. tp blm terbuat lg.

    ReplyDelete
  11. lya just mmpu buat sehari 1 entri... kalo dulu-dulu.. sehari blh la 2-3 entri.. skarang dh x smpat..

    ReplyDelete
  12. dah lama tak buka blog... mesti baca entri kak diana dulu...

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. suka gak selak2 entry lama kak diana :)

    ReplyDelete
  15. blog kamu superb la kak senyum :)

    ReplyDelete
  16. baguslah jadik idola..cool..kita pun suka baca blog diana..

    ReplyDelete
  17. hehee .. ni bulan Julai nak renew ..

    ReplyDelete
  18. akak diana pun idola remy jugak......
    busy mengandung pun masih sempat update blog......

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)