Skip to main content

PERGI MATI LA KAU!

Assalamualaikum...

Ada orang suka buat kerja bodoh..
salah satu nya hack akaun fb orang..
nampak bodoh kan??
kalau aku ni artis ke..
orang polittik ke...
ok la jugak kalau nak hack..kan??

ni setakat aku yang bila login semata2
nak main game,
nak jenguk group2 ibu mengandung,
update status pun
setahun sekali,
nak berkomen2 pun sebulan 3,4 kali...
punnnn nak di hack..
nampak kerja bodoh la yang dibuat oleh si penceroboh..
tak de kerja..!!kan??

kalau dah tak de kerja sangat nak dibuat
dalam dunia ni
apa kata kau pergi mati je..

sekian..

Comments

  1. Tak suka kan? Dinie pun pernah kena hack bulan lepas. Haihh dendam apa ntah diorang ni. Sabar k, sis :)

    ReplyDelete
  2. Betul punya takde kerja tu....ntah2 budak2 sekolah. Kalau ibu2 ni, takde masa sgt mengadap pc/intenet.

    ReplyDelete
  3. Erkkk.. Sabo D..
    Tu Sumer jenis nak tunjuk power la konon kan..
    Setakat hack FB apa dapat? Bukan Ada pin number akaun bank pun. Bodoh!

    ReplyDelete
  4. tu takde keje cari kerja tapi tak dapat manfaat..dapat caci maki orang je..cari pasal je kan.

    ReplyDelete
  5. tu takde keje cari kerja tapi tak dapat manfaat..dapat caci maki orang je..cari pasal je kan.

    ReplyDelete
  6. erk ada gak org nk hack fb akak eh..dia anggap akak artis lew teww..keh3 =P

    ReplyDelete
  7. alahai... xde kerja betul. Mintak bersabar akak :)

    ReplyDelete
  8. Tak tau la apa masalah suka hack akaun orang ni kan..
    Dengki ka?

    ReplyDelete
  9. ouchh, masalah bila dah pandai IT sgt ni.

    ReplyDelete
  10. mereka dah terlebih pandai...haha.

    ReplyDelete
  11. macam2 ragam manusia kan?

    P/s : Minta bantuan undi saya di hari terakhir , undi di http://bit.ly/I5h6Rw

    ReplyDelete
  12. dulu blog ni pn penah kena hack kan?? kenapa la kak diana kita slalu jd mangsa hacker??

    ReplyDelete
  13. tu cara dia bergurau kot?

    haha!

    ReplyDelete
  14. salam kak, mmg ada org jenis xdak keja ni bt keja tak cerdik...

    ReplyDelete
  15. amboi sampai hack2 FB yer...dasat...bawak bersabar kak yer...:)

    ReplyDelete
  16. kalo sya pun marah fb kena hack.

    ReplyDelete
  17. Hot nya ada orang nak hack akaun dia! Tu tandanya Kak Diana ni hot lah bila sampai ada orang nak hack akaun tu taw...

    ReplyDelete
  18. Kalau dah terrer sangat mengapa mereka tak hack akaun Obama atau Natanyahu (PM Israel)?

    ReplyDelete
  19. Yealh.. Sy pun xsuka.. Sbr yea kak..

    ReplyDelete
  20. sabar kak... nampak sangat org tu bodoh!!!!

    ReplyDelete
  21. Bila dia hack tu apa yang dia buat diana?

    ReplyDelete
  22. bila ibu mengandung dah mula naik angin..

    hehe.. chill akak..

    org mcm tu mmg loser.. kalau power sgt, hack la fb najib.. delete page beliau.. ;-p

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …