FRISO MUM GOLD-SUSU UNTUK IBU HAMIL YANG TAK MINUM SUSU

Assalamualaikum...

selamat bercuti semua....
banyak dapat angpau..??
hari ni nak cerita pasal susu..

aku bukan la jenis yang minum susu tepung..
last minum susu tepung masa mengandung kat maisara dulu.
masa tu minum Anmum..sangat tak sedap..
tapi telan jugak la..bila lepas minum mesti nak muntah..
padahal masa tu aku mana ada alahan..

sekarang pun minum susu jugak..
tapi bukan lagi Anmum tapi aku cuba Friso..
aku rasa kalau ada ibu2 yang tak boleh minum susu
tepung elok la cuba friso..rasanya memang berbeza dengan
Anmum yang tak sedap tu..

kadang2 kita tengok susu yang lain2 tu..
khasiat itu la ini la..tapi kita tak pikir pun kita
boleh minum ketidak susu tu..takut2 terbuang macam tu je..kan??
dah membazir..

mana ada susu untuk ibu hamil yang tak bagus..kan??
semuanya bagus2..tapi kita mesti la
nak yang sesuai dengan tekak kita jugak..kan??

bagi yang memang tak minum susu cuba la sendiri Friso mum gold..
untuk lebih maklumat lanjut layari http://www.friso.com.my

sekian..
Previous
Next Post »

18 komen disini

Click here for komen disini
22 January 2012 at 12:04 ×

x sdp tapi bkhasiat kan kak diana ;)

Reply
avatar
ieda
admin
22 January 2012 at 12:21 ×

memang dari awal ieda x pernah minum susu ibu nie , mana2 jenis punn

Reply
avatar
22 January 2012 at 12:37 ×

masa pegnen first je minum enfa mama, pas tu dah tak sanggup.... wek... hhaaa

Reply
avatar
~ yus ~
admin
22 January 2012 at 12:41 ×

dugro pun dah ada susu untuk ibu hamil sekarang..

yus takde masalah minum susu tepung atau susu2 lainnya, sbb mmg suka minum susu walau tak peknen...:)

Reply
avatar
Izz Faizah
admin
22 January 2012 at 12:42 ×

wahhh..nty sye pregnant sye mnum susu ni...hahaha

Reply
avatar
JR
admin
22 January 2012 at 16:22 ×

Masa kecil2 dulu saya cuma minum "susu cap gantung" ibu punya!!

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
22 January 2012 at 16:31 ×

sy xle minum ek kak..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
22 January 2012 at 17:13 ×

auwwwww suhwitt gila kot couple kat tin tu hahahaa .

Reply
avatar
RinsyaRyc
admin
22 January 2012 at 18:12 ×

hi hi ... best la pulak .. nanti nak minum jugak la ... *bila dah kena penyakit tu nantila..

Reply
avatar
Daddylicious
admin
22 January 2012 at 19:07 ×

tak pernah minumla...hehe

Reply
avatar
Tihara
admin
22 January 2012 at 20:40 ×

ooo sedap eks susu ni ...mcm teringin plak nk minom..hak3 :)

Reply
avatar
Izan Ishak
admin
23 January 2012 at 00:50 ×

sedap ye diana? izan dari yg 1st sampai lah yg ke-4 ni anmum tetap dihati. tapi yg coklat ajelah...

itu pun tak minum 2 kali sehari macam yg disyorkan... skip2 aje...

Reply
avatar
remyhazza
admin
23 January 2012 at 09:40 ×

susu ibu jugak yg paling sedap.....
kechik2 dulu susah nak lepas kan.... he3

Reply
avatar
CIK TOM
admin
24 January 2012 at 02:52 ×

ciktom suka je susu!

Reply
avatar
Myra Jay
admin
24 January 2012 at 12:59 ×

Takpe kak, 9 bulan je nak minum demi kandungan dalam perut tu :)

Reply
avatar
25 January 2012 at 12:05 ×

jd isteri pon blom lg hehe

Reply
avatar
Cikpuan rara
admin
25 January 2012 at 13:32 ×

owh nt rara boleh lah cr susu ni lak =)

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment