photo mv j_zpshold1suy.gif

Sunday, 22 January 2012

FRISO MUM GOLD-SUSU UNTUK IBU HAMIL YANG TAK MINUM SUSU

Assalamualaikum...

selamat bercuti semua....
banyak dapat angpau..??
hari ni nak cerita pasal susu..

aku bukan la jenis yang minum susu tepung..
last minum susu tepung masa mengandung kat maisara dulu.
masa tu minum Anmum..sangat tak sedap..
tapi telan jugak la..bila lepas minum mesti nak muntah..
padahal masa tu aku mana ada alahan..

sekarang pun minum susu jugak..
tapi bukan lagi Anmum tapi aku cuba Friso..
aku rasa kalau ada ibu2 yang tak boleh minum susu
tepung elok la cuba friso..rasanya memang berbeza dengan
Anmum yang tak sedap tu..

kadang2 kita tengok susu yang lain2 tu..
khasiat itu la ini la..tapi kita tak pikir pun kita
boleh minum ketidak susu tu..takut2 terbuang macam tu je..kan??
dah membazir..

mana ada susu untuk ibu hamil yang tak bagus..kan??
semuanya bagus2..tapi kita mesti la
nak yang sesuai dengan tekak kita jugak..kan??

bagi yang memang tak minum susu cuba la sendiri Friso mum gold..
untuk lebih maklumat lanjut layari http://www.friso.com.my

sekian..

18 comments:

Miss Purple Ungu said...

x sdp tapi bkhasiat kan kak diana ;)

CekbOlat-bOlat said...

sya suka susu!!! =)

ieda said...

memang dari awal ieda x pernah minum susu ibu nie , mana2 jenis punn

msredcheesecake said...

masa pegnen first je minum enfa mama, pas tu dah tak sanggup.... wek... hhaaa

~ yus ~ said...

dugro pun dah ada susu untuk ibu hamil sekarang..

yus takde masalah minum susu tepung atau susu2 lainnya, sbb mmg suka minum susu walau tak peknen...:)

Izz Faizah said...

wahhh..nty sye pregnant sye mnum susu ni...hahaha

JR said...

Masa kecil2 dulu saya cuma minum "susu cap gantung" ibu punya!!

Azlan Hasan said...

sy xle minum ek kak..hehehe

Regards,
-Strider-

ekabukanmakcikkau. said...

auwwwww suhwitt gila kot couple kat tin tu hahahaa .

RinsyaRyc said...

hi hi ... best la pulak .. nanti nak minum jugak la ... *bila dah kena penyakit tu nantila..

Daddylicious said...

tak pernah minumla...hehe

Tihara said...

ooo sedap eks susu ni ...mcm teringin plak nk minom..hak3 :)

Izan Ishak said...

sedap ye diana? izan dari yg 1st sampai lah yg ke-4 ni anmum tetap dihati. tapi yg coklat ajelah...

itu pun tak minum 2 kali sehari macam yg disyorkan... skip2 aje...

remyhazza said...

susu ibu jugak yg paling sedap.....
kechik2 dulu susah nak lepas kan.... he3

CIK TOM said...

ciktom suka je susu!

Myra Jay said...

Takpe kak, 9 bulan je nak minum demi kandungan dalam perut tu :)

Iffah Afeefah said...

jd isteri pon blom lg hehe

Cikpuan rara said...

owh nt rara boleh lah cr susu ni lak =)

Related Posts with Thumbnails