Breaking

Sunday, 22 January 2012

FRISO MUM GOLD-SUSU UNTUK IBU HAMIL YANG TAK MINUM SUSU

Assalamualaikum...

selamat bercuti semua....
banyak dapat angpau..??
hari ni nak cerita pasal susu..

aku bukan la jenis yang minum susu tepung..
last minum susu tepung masa mengandung kat maisara dulu.
masa tu minum Anmum..sangat tak sedap..
tapi telan jugak la..bila lepas minum mesti nak muntah..
padahal masa tu aku mana ada alahan..

sekarang pun minum susu jugak..
tapi bukan lagi Anmum tapi aku cuba Friso..
aku rasa kalau ada ibu2 yang tak boleh minum susu
tepung elok la cuba friso..rasanya memang berbeza dengan
Anmum yang tak sedap tu..

kadang2 kita tengok susu yang lain2 tu..
khasiat itu la ini la..tapi kita tak pikir pun kita
boleh minum ketidak susu tu..takut2 terbuang macam tu je..kan??
dah membazir..

mana ada susu untuk ibu hamil yang tak bagus..kan??
semuanya bagus2..tapi kita mesti la
nak yang sesuai dengan tekak kita jugak..kan??

bagi yang memang tak minum susu cuba la sendiri Friso mum gold..
untuk lebih maklumat lanjut layari http://www.friso.com.my

sekian..

18 comments:

  1. x sdp tapi bkhasiat kan kak diana ;)

    ReplyDelete
  2. memang dari awal ieda x pernah minum susu ibu nie , mana2 jenis punn

    ReplyDelete
  3. masa pegnen first je minum enfa mama, pas tu dah tak sanggup.... wek... hhaaa

    ReplyDelete
  4. dugro pun dah ada susu untuk ibu hamil sekarang..

    yus takde masalah minum susu tepung atau susu2 lainnya, sbb mmg suka minum susu walau tak peknen...:)

    ReplyDelete
  5. wahhh..nty sye pregnant sye mnum susu ni...hahaha

    ReplyDelete
  6. Masa kecil2 dulu saya cuma minum "susu cap gantung" ibu punya!!

    ReplyDelete
  7. sy xle minum ek kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. auwwwww suhwitt gila kot couple kat tin tu hahahaa .

    ReplyDelete
  9. hi hi ... best la pulak .. nanti nak minum jugak la ... *bila dah kena penyakit tu nantila..

    ReplyDelete
  10. ooo sedap eks susu ni ...mcm teringin plak nk minom..hak3 :)

    ReplyDelete
  11. sedap ye diana? izan dari yg 1st sampai lah yg ke-4 ni anmum tetap dihati. tapi yg coklat ajelah...

    itu pun tak minum 2 kali sehari macam yg disyorkan... skip2 aje...

    ReplyDelete
  12. susu ibu jugak yg paling sedap.....
    kechik2 dulu susah nak lepas kan.... he3

    ReplyDelete
  13. Takpe kak, 9 bulan je nak minum demi kandungan dalam perut tu :)

    ReplyDelete
  14. owh nt rara boleh lah cr susu ni lak =)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox