Skip to main content

WAJAH DJ BARU HOT FM

Assalamualaikum..

Tahun baru bakal tiba..
tahun baru yang akan datang ni
memberi makna kepada sahabat blogger kita..
tau tak sapa???
jeng..jeng..jeng...!
kenal tak ni sapa???



kalau nak tau ini lah wajah Dj baru hot FM kelate..
tengok kecik2 gini..
kecik2 cili padi tau..
jangan nak ngorat pulak ye..
dia dah ada cik abang..heheheh

Tahniah untuk Wani sebab ini sebenarnya
kerjaya impian dia..harap2 wani dapat
lakukan tugas dengan baik.
dan tingkatkan prestasi jauhkan kontroversi..'ekekeke

bermula 2 january ni akan bermula la siaran
hot fm dikelantan..
bagi penduduk kelantan boleh mendengar hot fm
di 105.1 fm dan bagi pendengar2 luar kelantan
boleh mendengar di hotfm.com.my .

kalau dikalangan rakan blogger kami biasa panggil dia Wani.
tapi bila dah masuk dunia gelemor amor ni
lebih sesuai kalau kita panggil dia Shaz..:)

bagi yang nak lebih mengenali Shaz atau Wani ni
boleh la geledah habis2 blog shaz.
tak kenal maka tak cinta..:p

sekian..

Comments

  1. sya pun dah biasa panggil dia wani, dari tahun 2008 sampai sekarang, nak mula panggil shaz agak janggal... ;p

    apa apa pun shazdan wani adalah shazwani, dak gitu?

    ReplyDelete
  2. tu laa..sy pun sebenarnya teruja gak bile kak wani daat keje kat Hot FM..hehehe..boleh dengar dia secara live..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. wah... ramai yg kenal ngan wani nie....
    nak pi geledah blog dia lah !!!

    ReplyDelete
  4. waaa
    pestime taw ni
    nak p tgk ah wani ni :)

    ReplyDelete
  5. pernag bergambar dengan wani.... (bangga)

    ReplyDelete
  6. shaz atau wani...orgnya sama...

    apa? nak geledah blog? erkkk....kalau jumpa yg tak sepatutnya...roger2 la k..hehe....

    tq kak diana :)

    ReplyDelete
  7. eh<kenapa akak boleh tak kenal wani ni diana?jap nak gi terjah blog dia..kalau tengok blog mungkin kenal kot..

    ReplyDelete
  8. lama dah tak dngr hot fm..ehhehe

    ReplyDelete
  9. wani memang kiut
    kalau jumpa in person
    macam budak sekolah menengah saje tau :)

    ReplyDelete
  10. muka dia cam ezlynn sikit2 lah kan, lepas ni lagi riuhlah hotfm!

    *da lama tak dengar radio T_T

    ReplyDelete
  11. bawu jew nak ngorat..melepas lah pulak..adoiiiii..hehe

    ReplyDelete
  12. owh hotfm kelantan ea...bagus2..tahniah pcl ucapkan.

    ReplyDelete
  13. semalam baru singgah umah dia ;)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kat wani tu. Dah lama tak dgr radip.

    ReplyDelete
  15. tahniah..best la ade DJ baru dah..sweet je


    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/nuffnang-bagi-cash-money-sempena.html

    ReplyDelete
  16. mcm ni..boleh mintak tips ber dj nih...

    ReplyDelete
  17. wahh blogger ke dia nih? bolehlah ss yg duk tganu ni dengar hotfm versi tganu/kelate pulak. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …