Friday, 30 December 2011

WAJAH DJ BARU HOT FM

Assalamualaikum..

Tahun baru bakal tiba..
tahun baru yang akan datang ni
memberi makna kepada sahabat blogger kita..
tau tak sapa???
jeng..jeng..jeng...!
kenal tak ni sapa???



kalau nak tau ini lah wajah Dj baru hot FM kelate..
tengok kecik2 gini..
kecik2 cili padi tau..
jangan nak ngorat pulak ye..
dia dah ada cik abang..heheheh

Tahniah untuk Wani sebab ini sebenarnya
kerjaya impian dia..harap2 wani dapat
lakukan tugas dengan baik.
dan tingkatkan prestasi jauhkan kontroversi..'ekekeke

bermula 2 january ni akan bermula la siaran
hot fm dikelantan..
bagi penduduk kelantan boleh mendengar hot fm
di 105.1 fm dan bagi pendengar2 luar kelantan
boleh mendengar di hotfm.com.my .

kalau dikalangan rakan blogger kami biasa panggil dia Wani.
tapi bila dah masuk dunia gelemor amor ni
lebih sesuai kalau kita panggil dia Shaz..:)

bagi yang nak lebih mengenali Shaz atau Wani ni
boleh la geledah habis2 blog shaz.
tak kenal maka tak cinta..:p

sekian..

19 comments:

  1. sya pun dah biasa panggil dia wani, dari tahun 2008 sampai sekarang, nak mula panggil shaz agak janggal... ;p

    apa apa pun shazdan wani adalah shazwani, dak gitu?

    ReplyDelete
  2. tu laa..sy pun sebenarnya teruja gak bile kak wani daat keje kat Hot FM..hehehe..boleh dengar dia secara live..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. wah... ramai yg kenal ngan wani nie....
    nak pi geledah blog dia lah !!!

    ReplyDelete
  4. waaa
    pestime taw ni
    nak p tgk ah wani ni :)

    ReplyDelete
  5. pernag bergambar dengan wani.... (bangga)

    ReplyDelete
  6. shaz atau wani...orgnya sama...

    apa? nak geledah blog? erkkk....kalau jumpa yg tak sepatutnya...roger2 la k..hehe....

    tq kak diana :)

    ReplyDelete
  7. eh<kenapa akak boleh tak kenal wani ni diana?jap nak gi terjah blog dia..kalau tengok blog mungkin kenal kot..

    ReplyDelete
  8. lama dah tak dngr hot fm..ehhehe

    ReplyDelete
  9. wani memang kiut
    kalau jumpa in person
    macam budak sekolah menengah saje tau :)

    ReplyDelete
  10. muka dia cam ezlynn sikit2 lah kan, lepas ni lagi riuhlah hotfm!

    *da lama tak dengar radio T_T

    ReplyDelete
  11. bawu jew nak ngorat..melepas lah pulak..adoiiiii..hehe

    ReplyDelete
  12. owh hotfm kelantan ea...bagus2..tahniah pcl ucapkan.

    ReplyDelete
  13. semalam baru singgah umah dia ;)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kat wani tu. Dah lama tak dgr radip.

    ReplyDelete
  15. tahniah..best la ade DJ baru dah..sweet je


    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/nuffnang-bagi-cash-money-sempena.html

    ReplyDelete
  16. mcm ni..boleh mintak tips ber dj nih...

    ReplyDelete
  17. wahh blogger ke dia nih? bolehlah ss yg duk tganu ni dengar hotfm versi tganu/kelate pulak. hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();