Tuesday, 27 December 2011

TAK SEMPURNA SEBAB NAK CEPAT

Assalamualaikum...

Gigih aku hari ni..
saja je nak buat senarai blogger tegar tu
untuk kembalikan semula mood berblog aku ni.
cuti 2 hari betul2 buat
jari aku ni lembap menaip..hahhah..

senarai nye hampir siap..
lepas entry ni aku publish..
sebelum tu nak cerita pasal "nak cepat".

semua orang kalau boleh nak cepat.
tak mau lambat2..lagi2 kalau
orang tu masa yang dia ada singkat je..

tapi walaupun kita nak cepat
kesempurnaan tu biarlah ada..
jangan cepat saja tapi hasilnya tak sempurna.
benda dah cukup simple pun kita
tetap uruskan dengan tak sempurna..
gara2 nak cepat...

gara2 nak cepat jugak ada yang
tinggal komen tapi baca lompat2..
hehehe..
aku rasa entry aku sebelum ni ringkas je..
baca seminit pun boleh habis..
tapi sebab nak cepat,lompat2 je la..
sudahnya kita komen pun buat orang gelak..

sekian..

21 comments:

  1. kikiki
    kalo entri pnjg gileeeee gedaaaabaaak tu yg tercungap2 melompat2 kan diri
    hehee 9padahal sendiri pon suke menaip panjg..huhuhu)
    kalo x taw sgt, x komen la jwbnye
    takot tersalah komeng2
    kikiki

    ReplyDelete
  2. haha..terkena jgk ni..nak cepat punya psal typo manjang

    ReplyDelete
  3. ekekek tul tuu D

    ada je blogger yg komen bukan dari tajuk .. ieda senyum je bila baca ..
    ekekek tulah
    kalau boleh elakkan entry yg panjang2 .. kita tahu bukan blog kita je mereka nak singgah , kalau dah panjang
    lompat2 je .. komen mana yg betul2 boleh ambil perhatian kita ;)

    ReplyDelete
  4. komen tak kena ngan isi... pernah buat... haha...

    ReplyDelete
  5. ok apa kak..ada gak bahan nak ketawa..:)

    ReplyDelete
  6. Betul tu, setengahnya baca tajuk je terus komen, padahal entry kita berkenaan lain sikit :)

    ReplyDelete
  7. ciannyer dia melompat...sambil tercungap2....tak apelah diana...lepas nie boleh baca balik mana yang tertinggal...

    ReplyDelete
  8. bukan seminit tapi dua minit jg ni kena baca.hehhe

    ReplyDelete
  9. haha..mmg ada org gitu. kalau tak smpt, sebaiknya jgn komen..

    tapi kalau entri diana..sume pendek & mudah faham.

    ReplyDelete
  10. dalam dunia serba moden nie semua benda nak cepat kak..tapi yg saya kesian adalah suami yang kena tunggu isteri make up sebab kes tak nak cepat...hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. tu la kak..lain yang kita nak sampaikan..tapi komen macam da jauh menyimpang je...heee~

    ReplyDelete
  12. hmm btol tu.tp kan kak.entry akk sy akan baca smpai habes.tp kalau yg entry berjela2 tu.tp isi nan hado.xkuasa nk baca panjang2.

    ReplyDelete
  13. hehehe..kdg2 otak pikir lain taip lain..atau salah komen box..nak cepat sangat kan..sampai lupe nak check semua dan faham kan.

    ReplyDelete
  14. haha,..bse la tu kalo nk cepat..men lompat ajelah..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();