SUAMI KAKI GAME

Assalamualaikum...

“I am selling my 22 year old husband. He enjoys eating and playing video games all day. Easy to maintain, just feed and water every 3-5 hours. You must have Internet and space for gaming. Got tired of waiting so free to good home. If acceptable replacement is offered will trade.“

itu sedikit petikan iklan seorang isteri
yang nak jual suaminya yang asyik main game..
heheh..rupanya isterinya cuma bergurau..

jadi masalah tak pada korang
kalau suami kaki game??
tak de masalah sebenarnya asalkan
dia tak abaikan tanggungjawab dia yang lain..

daripada dia asyik keluar melepak dengan
kawan2 setiap malam di kedai mamak
rasanya baik dia main game.
depan mata kita kan..kalau
dia keluar kita tak tahu dia buat apa..hehe..

jadi..kalau suami main game..
bersyukur je la..
jangan marah2..kalau marah2 nanti dia merajuk dan
start motor terus keluar baru padan muka kamu..heheheh

tapi kalau dia main game sampai lewat malam
dan pagi2 bangun lewat untuk kerja
sampai ponteng2 kerja itu kita kena
ambik perhatian la ye..:)

sekian..

Post a comment

23 Comments

  1. Ni mesti kes dari kecil asyik main game. hehehe.

    ReplyDelete
  2. dulu pon gila ps2...la ni dah insaf

    ReplyDelete
  3. Semalam ada VGA 2011

    Video Games Award...

    ReplyDelete
  4. si isteri tuh join lah sma main..
    muahaha..
    bru lah best..

    ReplyDelete
  5. kalau dah hobi die..ape nak buat ye.

    ReplyDelete
  6. suaminya gila berblog...sekian tq!

    ReplyDelete
  7. tak tahu la suami masa depan bagaimana sipatnya..ahaha

    ReplyDelete
  8. like my hubby...mmg gile game...tapi yana setuju dgn akak...

    selagi die ingat tanggungjawab, xkisah pun nak men game..dari keluar lepak luar kan..

    ReplyDelete
  9. baik kaki game dari kaki pompuan.....

    eh?

    ReplyDelete
  10. suami saya bukan kaki game..masalahnya saya yang kaki game..saya suka main game smackdown kat ps2..hee :)

    ReplyDelete
  11. biasanya ramai yg lupa tanggung jawab, takmo bantu isteri kat umah..tu yg isteri merungut tu..huhu

    ReplyDelete
  12. normal la klu org laki suka main game walaupun lepas berkahwin :)

    ReplyDelete
  13. ok ape.....
    cuba join sekali.....
    lagi tambah mesra...

    ReplyDelete
  14. parah kalo encik suami ske kuar umah..maen games x kesal lg..

    ReplyDelete
  15. dulu gila main game,kini melalut main blog..

    ReplyDelete
  16. biarlah dia minat game dari minat perempuan .. naya nanti :)

    ReplyDelete
  17. <<< tak minat main game..hihihi

    ReplyDelete
  18. suami akak kaki game,kaki tengok bola..kihkihkih..macam mana tu?ok la kan..dia jarang2 sangat keluar.untuk melepak di kedai mamak jauh sekali sebab kat trganu ni memang x de kedai mamak..kahkahkah

    ReplyDelete
  19. mujur kaki game
    hrp2 jgn la dpt suami yg kaki perempuan huhuhu...

    ReplyDelete
  20. asben kita xde lak hobi camtu.. dia lbh excited dgn urusan jual beli.. kekekekeke

    ReplyDelete
  21. if you cant make them stop..join them..hahaha..asben saya pun gila game..skang anak beranak gila game.. termasuk saya dengan anak2.. tapi bila time nak kena mengemas ke memasak..semua orang kena kerah..hihihi..

    ReplyDelete
  22. hehe..sy pernah baca news nie..hehe..isteri dia memain je kan??hehe..actually sy tak tau laa kalau isteri sy kaki game cammana..sebab sy dengan game ok jer..heehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. Suami sy suka main ps3. Smpai terabai kje lain... time pegi keje asyik lmbt je bgn. Mcmna nk atasi? 24jam dgn game bila cuti..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)