Tuesday, 27 December 2011

SENARAI BLOGGER TEGAR 2011

Assalamualaikum...

tajuk kemain lagi..heheh
Selamat petang semua..
seronoknye berblog.bila buka je blog
rasa macam kita dialam kita sendiri.
apa yang jadi kat umah sebelah pun kita
tak ambik kesah..
meraung la cemana pun aku tetap dok
ngadap blog..ekekeke..

Aku mengaku la aku ni blogger tegar..
tapi kalau pi mana2 aku lupa kat blog.
jangan ada peluang untuk online je,...
kalau ada peluang memang aku tak peduli dah..
nak berblog jugak..hehehe

tapi bukan aku je blogger yang tegar..
ada lagi..ramai..nak tau jom tengok senarai blogger tegar ni..


jangan lupa bw guna list ni setiap hari..
mereka penyumbang traffic blog aku hari2..:)

ada yang dalam senarai ni
tak nak ngaku tu depa tu blogger tegar.
ala..malu2 pulak nak ngaku..ekekek

mungkin ada ramai lagi
blogger tegar selain mereka2 ni..
cuma ini yang paling kerap ke blog aku
tak kira aku singgah blog depa atau tak..
tegar kan???:)

sekian...




34 comments:

  1. xterpilih..mungkin xda rezeki lagi kot..huhu...semua diorang memang tegar...

    ReplyDelete
  2. singgah semua jangan tak singgah...

    tegar tak tegar... asyik dok moderate komen je nih...ahahaha...

    ReplyDelete
  3. hehe, belum tegar lagi nampaknya..:)

    ReplyDelete
  4. oshin tegar gak cuma tak masuk list kot ngeh3

    ReplyDelete
  5. Memang ko nie TEGAR...dan berprinsip.
    Silent reader - Panglima7

    ReplyDelete
  6. sy tegar during weekedays je..bila weekend or public holiday jd kureng tegar..huehue =P

    ReplyDelete
  7. ahaks..kalau k.diana dah kata daku tegar kira tegar lah tu..hahaha..blog akak best asal ada entry jer laju2 selinap masuk..hahaha..ok nak bw..:)

    ReplyDelete
  8. aa..akak tipu meh??takkan la mish ni blogger tegar kot. dah lamaa tak update la kak. ish ish ish....xdapat terima dek akal.

    :P

    ReplyDelete
  9. saya belum boleh dipanggil blogger tegar sebab pemalas nak update blog ;)

    ReplyDelete
  10. eh!!yus..
    ada la..
    bawah nurulhanif tu..

    Mish!!
    tak nak ngaku lagi tuh..
    siang malam ingat blog kan???
    hehhehe

    ReplyDelete
  11. hee...sy tak mampu nak jadi blogger tegar sekarang ni...akan datang mungkin la kot..:D

    ReplyDelete
  12. aiseh..memang bukan sekadar tegar dah ni..tapi ketagih..

    ReplyDelete
  13. nak terjah la mano yg x kenal tuh..:)

    ReplyDelete
  14. thankz kak diana.. nama sy terpilih.. :)
    kalu sy online memang sy selalu je singgah blog akak.. best bc entry akak.. :)

    ReplyDelete
  15. eh tak sngka i pnya blog termasuk hahahahhaha -->senyum kambing (konon!!) pdhal mmg TEGAR..eh btw sama le..klu g mana2 tak de tingat blog jek cuma jgn nmpk pc hahahahahahahah

    ReplyDelete
  16. malu nk ngaku tegar..sbb tak update hari2 pun.

    nk g kenal la..ada yg blm kenal tu.

    ReplyDelete
  17. salam..
    ketegaran saya sudah lenyap di kwsn beku antartika...huhu

    teruskan berkarya...

    ReplyDelete
  18. tegar2 semuanya ya.. bagusnya.. akak dah tak berapa tegar skrg ni.. he..he..

    ReplyDelete
  19. Loh, tegar ke saya? Agak-agak, nak kena g rehab tak nie? Hahahahah!

    tq so much sbb pampangkan url saya.

    ReplyDelete
  20. ehhhh tersenarai eh?

    thanks kak diana =)

    ReplyDelete
  21. sy skang tk tegar..tp tunggu januari..kih kih kih..

    ReplyDelete
  22. hehehe... terselit juga link kakcik tu. :)

    ReplyDelete
  23. Aiiittt..tak sangka saya pun dlm senarai tegar? Ingat tulis entri biasa2 aja...

    Tapi bulan 11 dan 12 ni memang boleh juga tegar sikit2 kerana ada masa mengadap laptop. Nanti bila tiba bulan 1, mungkin malam aja la baru boleh mengadap laptop, huhuhu....

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Senarai 10 Berita Terhangat Malaysia 2011"

    ReplyDelete
  24. owh..sy pun ketegori tegar gak ek..hehehe..tak tau laa plak..thanks kak..sy anggap dia sebagai compliment..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. errr..termasuk sekali?tegarkah fiza?tegar ikut mood kot kak ^_^.thanks kak..yang lain sangat tegar tu ^_^

    ReplyDelete
  26. errr.termasuk sekali..tegar ikut mood je kot kak fiza ni..ape-ape pun thanks kak..yang lain lagi tegar tu ^_^

    ReplyDelete
  27. kikikiki
    sekali lagi nama ku terpacul di senyum2 :))
    hehee
    tegar ye kak..maseh akak :)
    selagi termampu ni kak, kalo keje nnti,mimi x taw la sempat lagi ke x singgah belog akak,wuwuwu.. (asal nada sedih plak ni..hahahaha )

    ReplyDelete
  28. Disebabkan akak kata cheq ni tegar, makanya cheq mengaku ler..heheee

    ReplyDelete
  29. boleh kenal yang lain-lain tu..saya tegar tak tegar..hehe

    ReplyDelete
  30. saye dh jadik suam-suam kuku je ha...

    ReplyDelete
  31. nmpknye miera bkn blogger tegar..hukhuk

    ReplyDelete
  32. kite tak tegar pun......
    posting pun sehari satu....
    tapi penuh keiklasan tau....he3

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();