Advertisement

SEGMEN REVIEW ALEXA

PENGUMUMAN PENTING UNTUK
BLOGGER YANG BERMINAT...


INI STICKY POST.ENTRY BARU DIBAWAH ENTRY INI
Assalamualaikum...
Oleh sebab da lebih 5 orang yang setuju
maka kita buat segmen review alexa ok..

Sapa nak join kena la patuhi syarat2 nya ok..
1-buat satu entry dengan tajuk "JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA" .letak banner yang kat atas ni dan link kan ke entry ini.kemudian tinggalkan link entry kat kotak komen

2-aku akan bahagikan korang kepada kumpulan2.lagi ramai yang join lagi bagus sebab lagi banyak la masing2 dapat review dan ranking dalam kedudukan akan bertambah baik

3-Bila senarai kumpulan dah keluar,setiap ahli kena review alexa ahli dalam kumpulan masing2.aku akan sertakan link untuk review sekali.contoh macam ni..:

www.dianarashid.com -klik sini untuk review

jadi jangan risau ok..bagi yang tak tahu review alexa cemana boleh rujuk entry ini.

4-jangan lupa bila nak review korang kena letak nama blog korang sekali kat tajuk tu..contoh macam dalam gambar bawah ni..


pinjam alexa azlan sekejap..heheh


nak letak nama sendiri pun boleh.nama yang ahli2 lain tahu, Itu nama korang.ok??

5-jadi tak boleh ngelat2 ye sebab sapa yang dah review nama dia ada kat situ.yang malas review tu tak jujur la namanya..kan??

6-tarikh tutup 1 january 2012.lepas 1 january baru senarai kumpulan akan keluar.

ok..dah paham...jom mulakan sekarang..:P

sekian..

Catat Komen

67 Ulasan

  1. nak join ni sis,tunggu kedatangan sy.hehhee

    BalasPadam
  2. http://nazihanali.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    kak diana, sy join.. :)

    BalasPadam
  3. Terima Kasih kerna segmen ini......pagi2 aku dah ikut segmen...

    http://www.cayob.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  4. Salam pgi yg penuh barakah, insyaAllah...
    pcl juga turut serta.

    http://villakejora.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  5. dah join dah.. nicee


    http://lovingyoumydear.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  6. minat2..nanti wanie buat entry :)

    BalasPadam
  7. alamak berminat nih.jap kak wiken ni sy buat.smpat lagi kan?

    BalasPadam
  8. ema nak join gak..ptg nanti..tak berapa nak faham lg..

    BalasPadam
  9. saya join..

    http://ujieothman.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  10. okay kak..sampai nanti saya buat entry..hehe..saya kompom join..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  11. Join .

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  12. saya join...;)

    http://arisyahjahirah.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  13. berkali2 sy bace ni
    heheh..
    insyaAllah cuba sedaya upaya paham dn join
    heee

    selamat berjaya kak!
    sy support akak :)

    BalasPadam
  14. wee
    maseh kak dgn explaination akak
    nnti sat nak pi bace
    weeee :))

    BalasPadam
  15. alamak malu la nak review alexa..adoihh

    BalasPadam
  16. Macam nak joint tapi rasa macam tak layak pula ...

    BalasPadam
  17. Join kak...

    http://www.duniarealiti.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    Tq

    BalasPadam
  18. saya dah join...!!

    http://www.jomkongsistory.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  19. Ni link alexa saya... jangan lupa!!

    http://www.alexa.com/siteinfo/http%3A%2F%2Fwww.jomkongsistory.com#

    BalasPadam
  20. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  21. http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    syuxer join..;)

    BalasPadam
  22. tak glemer...sah x da bintang..hehe

    BalasPadam
  23. seperti yang dijanjikan kak..hehehe

    http://striderbuzz.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  24. alexa ranking? kena study ni.. ain kompius jap .. huhuhu..

    BalasPadam
  25. bobo join :)

    http://www.imbobome.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  26. datang join ni.. xpe kan..

    http://fakarepain.com/blog/jom-tingkatkan-ranking-alexa/

    BalasPadam
  27. http://www.trioseposen.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ikut serta..dah lama tak ikut segmen

    BalasPadam
  28. join dah sis..hehehe

    http://www.wooferstorm.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  29. nak join jugalah.
    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  30. join sini :) http://www.areliff.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  31. diana, sy dh review awk pye..bila giliran saya pula?

    BalasPadam
  32. dh lama x tgk alexa ni.. ntah apa stats skrg, huh...

    BalasPadam
  33. nak join gak akak...sok sy buat entry tue ye!

    BalasPadam
  34. nak join! tapi x brape nak jeles syarat keempat tuh.. sbb bace mlm2 kot? hehe

    BalasPadam
  35. salam diana...

    yus join juga ya..:)

    Ini entri dari yus untuk segmen ini..:)

    http://maz-naz.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  36. kak..nak join boleh ke ni?hehehe..tapi nak fahamkan dulu..masih blur2 lagi..huhu

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum kak diana..fiza datang join segmen

    ni link fiza

    azhafizah.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  38. Kak Diana..yna join..entah betul ke tak macam tu?hehe..

    http://prettywrite.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  39. salam k.diana...ciktom pn join..entry publish 12.30pm sat lg..hee

    http://www.ciktom.com/jom-tingkatkan-ranking-alexa/

    BalasPadam
  40. Saya tak faham... @_@.. bengap nampaknya di situ.

    BalasPadam
  41. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  42. Joinnnngggggg =)

    http://www.munnafendy.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  43. saya join jua..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  44. yana join jugaaa

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  45. join jgak..^_^

    http://ierafiqah.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  46. nak try nanti.hehe.tapi tgh bz skit skang.hehe

    BalasPadam
  47. http://lidiasuraya.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    nak join gak.. nak nak nak

    BalasPadam
  48. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  49. apa yang dijanjikan...

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  50. papa mifz join jugak kak..:)

    http://www.budakspectacle.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  51. saya pun terjoin jugak...

    http://www.nancypoh.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    lepas ni kita beriview sesama bloger ya.. :)

    BalasPadam
  52. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow ..

    Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

    (Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

    Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Earning churp2 lebih laju daripada nuffnang ..

    BalasPadam
  53. salam singgah & salam kenalan,

    ada masa lagi ni nak join.. ;)

    BalasPadam
  54. sori diana kak ati join lambat
    sangat bizi tapi rugi kalau tak join :)

    http://wanati.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  55. Yezza, http://segalaceritera.com/atik/2011/12/31/jom-tingkatkan-ranking-alexa/

    Dah join!! hehe..

    BalasPadam
  56. Salam kenal diana,

    Nak join juga....

    http://Tasbihcinta.blogspot.com

    BalasPadam
  57. KKO join kak..
    boleh lagi ke ni?

    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2012/01/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    BalasPadam
  58. Salam Diana, bila nk start review...dah kuar ke pesertanya...maaf sy baru blk dari bercuti...

    BalasPadam
  59. hampir terlupa psal ni, senarai belum keluar lg ye? :)

    BalasPadam
  60. http://wanwidget.com
    saya pon nak join

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)