Skip to main content

PERSONALITI SEBENAR LELAKI YANG PANDAI BERMAIN GITAR

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..
suka main gitar??kalau orang perempuan
memang ramai la yang minat lelaki yang
pandai main gitar ni..
tengok macam yana dan ujang..
tidur malam yana pun ada orang dodoikan ..heheh

Petang ni aku nak kongsikan dengan
korang personaliti sebenar
lelaki yang pandai main gitar ni..
mungkin tak semua lelaki pandai main gitar
ada ciri2 ni....
tapi KEBANYAKAN nye adalah seperti ini..


~Bersuara bila perlu
nak kata pendiam tak jugak.
tapi ada masa2nya dia lebih suka diam dari bersuara

~kreatif
dia suka berfikir luar dari kotak pemikiran.
bermulut manis dan meluahkan kata2
romantis adalah salah satu kelebihan nya.

~sensitif
dia mudah tersinggung lebih2 lagi
bila melibatkan hal2 percintaan.

~Romantik
~dia romantik tapi tak suka menonjolkan
sikap itu di depan orang ramai.
hanya ditunjuk kan didepan yang tersayang saja.

~Mudah jatuh cinta
tak susah untuk menggoda lelaki ini.
hanya berpura2 mempunyai pendirian yang sama
dan melayan karenah nya
tak mustahil dia akan jatuh cinta.


sekian...

Comments

  1. hohoho... saya pun suka ade yg pandai main gitar ni... boring je suh dieorg nyanyi...hehe

    ReplyDelete
  2. macam izudin dalam takdir itu untuk aku..kikiki :)

    dan mcm ehem-ehemmmm....siapa tu?rahsia.....kikiki

    ReplyDelete
  3. Dulu asben masa bujang suka main gitar, bila dah kawen terus ilmu tu tak praktik last2 lupa..

    Nak kena soh main balik la ;)

    ReplyDelete
  4. Dulu asben masa bujang suka main gitar, bila dah kawen terus ilmu tu tak praktik last2 lupa..

    Nak kena soh main balik la ;)

    ReplyDelete
  5. Sy pnh bercinta dgn org yg pandai main gitar. Tertinggal lagi karakter org pandai gitar nie...

    - bajet bagus? Keje nak glamer, nak jdk artis kekdahnya...takleh keje lain, nanti kudis 1 badan. Walhal blaja tak tinggi mane...
    - poyo. Pokai sepanjang masa. Maklum, cita-cita roksta. Tapi tak sampai ke mane..

    Hahahaha! Kenyataan yg pnh sy lalui suatu ms dulu...

    ReplyDelete
  6. akak! psonaliti ppuan main gitar pulak... =]

    ReplyDelete
  7. dulu masa bujang pun pernah minat ngan laki pandai main gitar ni..tapi jumpa suami tak pandai lak main gitar...hehe...tak pe lah, janji sayang kita kan...

    ReplyDelete
  8. Setuju ni kak.lelaki pndai main gtar mmg rmantik dlm diam.hhehe.

    ReplyDelete
  9. hehehe...sy suka orang bleh main piano..hehe...mintak2 laa dpt gf reti main piano..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. yeke pompuan suka lelaki pandai main gitar? oh,kalaulah kenyataan ini aku tahu dari dulu, sure berlambak2 dah awek kelilingku... wakakaka...

    setuju dengan komen @pok amai-amai :)

    ReplyDelete
  11. me too minat lelaki main gitar..hubby pandai main gitar dan amy pun pandai main gitar hehe..en.hubby sesuai yang no 1 tue..tapi amy ni banyak cakap kategori yang mane kak ekekekeke...

    ReplyDelete
  12. lelaki pandai main gitar mmg pendiam dan kreatif..

    ReplyDelete
  13. hahaha xpepasal lak kitorg jd cth lam entry nih..adeh~ =P

    ReplyDelete
  14. ujang tu mmg romantik.., untung bini dia..hahaha

    ReplyDelete
  15. en.Tunang saya pandai gak main gitar..tp romantik tu x tau la nk ckp cmna..hehe
    betol la kot dia x reti nak tonjol keromantikan dia tu..hehe:P

    ReplyDelete
  16. papa mifz satu alat muzik pun tak tau main..haha

    ReplyDelete
  17. nnt blk nk tanya cik abang..btol ke tak fact ni hehehehe

    ReplyDelete
  18. miera de sorg kwn lelaki yg pndai men gtar,personaliti dye pn lbey krg camni..btw,da share kt fb kwn miera 2..ahaha

    ReplyDelete
  19. kita tak tahu main gitar, tapi selalu nyanyi diiringi gitar je...taringin gak nak belajar...tapi gitaris u saya memang terbaik ! :)

    ReplyDelete
  20. Tepat sekali.. Mmg inilah CIRI2 yg ada pd diri sy.betul..hehe.. Interesting topic n nice blog.. Anyway,sy jemput tuan blog n semua pgunjung blog ni,jom lyn VIDEO2 sy bermain gitar/b'karaoke/menyanyi di YouTube.. Tp suara x la sedap mana pun..kalau ada yg seksi cuma pakai boxer sahaja or tak pakai baju tu,maaf tau.hehe.. Klik link channel YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    ReplyDelete
  21. Xpernah knl ngan lelaki pandai main gitar..huu

    ReplyDelete
  22. Xpernah knl ngan lelaki pandai main gitar..huu

    ReplyDelete
  23. Xpernah knl ngan lelaki pandai main gitar..huu

    ReplyDelete
  24. ada benarnya jugak kot..amik contoh Man Kidal...hu3

    ReplyDelete
  25. PM dulu zaman belajar ada jugak belajar main gitar dengan kawan2 , tapi tak pandai2...hehe

    ReplyDelete
  26. pakwe zizie xpandai main guitar.. tapi, sikap2 tu masih ada dalam dirinya.. hehe..

    ReplyDelete
  27. lama lak tak dgr dia men gitar..huhu

    ReplyDelete
  28. thanks 4 the info hehe ..berguna....

    ReplyDelete
  29. setakat lelaki yang aiza kenal semua tak padai main gitar.. hehe..

    ReplyDelete
  30. suka gak tengok lelaki main gitar ni..cam romantik je rasa..hehehe

    ReplyDelete
  31. wahhh.nanti follow sye ye http://www.azimahshukor.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. bkn gitar je ...semua instrument jika pandai di mainkn, sy suka lelaki tu hahaahhaa

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …