Friday, 16 December 2011

NI SEMUA SEBAB PENGUNJUNG BLOG SAYA

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
masa agak terhad hari ni..
bukan hari ni saja tapi minggu ni sebenarnya..
kalau ada yang sedar minggu ni agak kurang aku
keluarkan post2 kat blog aku ni..
sehari cuma 5-6 post saja..

berbeza dengan minggu2 lepas yang sehari
9-11 post sehari.
ranking alexa jugak dan merosot ni..
aku kena buat sesuatu ni..
tak boleh terus terusan macam ni..
tapi mujur la traffic masih diatas 1k..
kalau jatuh memang bagi kesan la pada be2 aku tu..

Sudah satu tahun 7 bulan aku berblog..
sudah lali dengan sindirian kawan2
yang tak de blog tapi kerap datang membaca..
sindirin2 mengusik yang kadang2 buat aku senyum je...
tersenyum sebab mereka sedar itu kisah tentang mereka..

tapi mereka tahu aku tulis bukan untuk mengaibkan
mereka tapi sekadar mengharapkan
ada pandangan2 lain yang mereka perlu ambik
dari orang lain yang mungkin boleh membantu mereka..

terima kasih kawan2...
terima kasih sebab sentiasa menyokong..
terima kasih untuk follower dan pembaca setia blog ni..
terharu bila ada yang tetap singgah
walau aku tak singgah blog mereka masuk 3 hari..
tapi mereka tetap datang...
cara mereka buat aku lebih mengingati mereka..

terima kasih jugak untuk nuffnang sebab hari ni
iklan kat sidebar tak henti2 keluar..
ekekeke..


sekian...

21 comments:

  1. Assalamualaikum Diana

    usaha tangga kejayaan

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. seronok bila tau kwn2 kita dtg bc blog kita..tp jd xbest bila kena sindir pulak pas tuh..hihi apa2 pun all the best kak! =)

    ReplyDelete
  3. Teruskan blogging! :) Pedulikan kritikan orang lain ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak, rezeki buat akak :)

    Myra tak tau bila dapat peluang camtu :)


    p/s : Kak, loading blog myra lambat nape ye, sbb myra bkk ok je...

    ReplyDelete
  5. Just go on je ok..love to read ur blog..keep up writing..

    ReplyDelete
  6. kagum~~saya sehari satu entri pun payah~he~~

    ReplyDelete
  7. Ok. Sy susah nak dpt idea hebat.

    ReplyDelete
  8. wah...akak dah boleh jadi artis. xpun jaik ahli motivasi. hehe.

    ReplyDelete
  9. tahniah.. :D

    insyaAllah akan tetap datang sini selagi bernafas :D


    -MDT-

    ReplyDelete
  10. isy3....rajinnya...5-6 entri sehari??

    ni msti be dah byk ni kan kan kannnnnnnn =)

    ReplyDelete
  11. teruskan usaha ye....sy yg tandus idea ni suka bc blog yg sentiasa aktif ni

    ReplyDelete
  12. hehehe..traffic over 1k kira okay laa tu kak..hehe..iklan nuffnang sy gak tak kuar kat tepi tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();