MAISARA::teman ibu.

Assalamualaikum...

Tadi berbual2 dengan maisara..

Ibu:anak ibu ni nak sekolah dah..dah besar rupanya dia..

Maisara:ye la..maisara ni nak sekolah dah tau..

Ibu:sunyi la ibu nanti..

Maisara:tak pe..kalau ibu sunyi ibu ambik je puteri ni..dia akan teman ibu..


ibu anggkat kain dia..Ibu cuma buka je butang menari kat sini.dan dia akan menri..tak la ibu sunyi..


Ibu:o..ye ke??mujur ada puteri menari..

hehehhe..
mainan dia tu dia suruh teman aku..
aih..dia tak tahu dia masuk je sekolah
mainan dia tu dok dalam kotak ..
letak dalam stor.ekekeke..

sekian..
Previous
Next Post »

33 komen disini

Click here for komen disini
gedek!
admin
27 December 2011 at 22:35 ×

patong tu boleh buat shuffle tak?

Reply
avatar
Ujie
admin
27 December 2011 at 22:35 ×

hehe..takde sunyi ibu maisara tu, kwn blog ramai!

Reply
avatar
nanakimie
admin
27 December 2011 at 22:42 ×

hehe....cian maisara xdpt maen da puteri nnti,jaat la ibu ni;p

Reply
avatar
atuk
admin
27 December 2011 at 22:46 ×

Assalamualaikum Diana

bijak2..Maisara

Wassalam

Reply
avatar
27 December 2011 at 22:57 ×

kekekek
tgk..walau die pegi sekolah, die x lupe ibu die
hehehhe
walau pon die x taw puteri tu bakal hilang x lame lagi
kikiki

Reply
avatar
kakcik
admin
27 December 2011 at 23:01 ×

Takkanlah ibu nak berbual dengan patung tu, kan? :)

Reply
avatar
JR
admin
27 December 2011 at 23:34 ×

Ehemmm...nampaknya ibu Maisara kena hadiahkan baby baru untuknya. Tak la ibunya sunyi lagi bila Maisara ke sekolah...

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Cara Mudah Mengesan Kewujudan Jin Dalam Tubuh: Do It Yourself"

Reply
avatar
Tihara
admin
27 December 2011 at 23:41 ×

nak sekolah dah dia..mesti ramai kawan nti :)

Reply
avatar
28 December 2011 at 00:20 ×

bagus maisara ni..nasib ade puteri

Reply
avatar
Woofer Storm
admin
28 December 2011 at 00:25 ×

bgus maisra pndai hibur hati ibu dia..hehee

Reply
avatar
Aishah Zin
admin
28 December 2011 at 00:53 ×

oloooo comenyaaa maisara nehh..da besar rupanya.heeee


ngaji molek deh sayang:)

Reply
avatar
28 December 2011 at 02:59 ×

bakal menari dlm kotak kn, hikk...

Reply
avatar
Freaky
admin
28 December 2011 at 04:08 ×

secara jujur saya sangat takut dengan anak patung... ngeeeeee

Reply
avatar
28 December 2011 at 07:20 ×

bagus...nanti benda tu mnari sendiri taklah bosan kan?

Reply
avatar
Ati Masrif
admin
28 December 2011 at 08:16 ×

selamat pagi diana,

maisara dah tak sabaq nk
pi sekolah ye..

mainan syahmi pun dah byk
masuk dlm kotak besar..haha

p/s: hari ni kak ati ada seru
nama diana tau :)

Reply
avatar
Raisya Haris
admin
28 December 2011 at 09:26 ×

Pandai maisara, tapi akak diana takkan main patung tu. hehehe.

Reply
avatar
kayzie
admin
28 December 2011 at 09:41 ×

hehe..pndai dia..sekolah baik2 k..

Reply
avatar
Semut Senyum
admin
28 December 2011 at 09:41 ×

sweetnye heheheh.... dia tak nak ibu dia sunyi.. =)

Reply
avatar
LydSunshine
admin
28 December 2011 at 09:46 ×

Siap ajar angkat kain dia, then tekan butang. Hehehe... Maisara2. mcm2.

Reply
avatar
Cikpuan rara
admin
28 December 2011 at 10:40 ×

hahahaha lagik senang lah nk update blog n BW pas ni eh kak.

Reply
avatar
Munnafendy
admin
28 December 2011 at 10:52 ×

seronok berborak dgn budak2 ni kan..jawapan die naif je =)

Reply
avatar
NURULHANIF
admin
28 December 2011 at 10:55 ×

wah bgsnya maisara..:)

Reply
avatar
28 December 2011 at 12:19 ×

ibu tak sunyi sangat punya. kejap je dia pi sekolah. hehe

Reply
avatar
Bui Junaidi
admin
28 December 2011 at 12:36 ×

nanti patung tu menari2 dlm stor lagi seram..hihi

Reply
avatar
wahida
admin
28 December 2011 at 13:01 ×

bijaknya maisara...

aku pun berdebar ni anak nak masuk darjah satu...harap dia boleh sesuaikan diri dgn persekitaran baru...

Reply
avatar
28 December 2011 at 14:13 ×

sekurang2nya dia mampu berfikir siapa peneman ibunya nanti..hihihhihi

Reply
avatar
Prettywrite
admin
28 December 2011 at 14:37 ×

ahah..risau dia kat ibu dia..

Reply
avatar
Papa Mifz
admin
28 December 2011 at 16:08 ×

jgn merangkak keluar dari stor sudah...hehe

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
28 December 2011 at 17:39 ×

hehehe..jangan dia nak bawak puteri tu sekali dah laa..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
remyhazza
admin
29 December 2011 at 00:59 ×

maisara sygkan ibunya....
sebabtu dia sediakan teman....

Reply
avatar
CIK TOM
admin
29 December 2011 at 02:12 ×

kl maisara pergi sekolah..mak maisara boleh berblog...huhu

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me