Skip to main content

MAISARA::super junior

Assalamualaikum...

tadi layan video2 yang ada kat dalam laptop ni..
lepas keluar video lagu stacy,
keluar la pulak video super junior..

ni maisara umur berapa entah..:p

maisara:lagu ni best jugak..

Ibu:ini super junior..tapi ibu tak minat sangat walaupun lagu dia ok la..

Maisara:maisara pun tak minat..

Ibu:awak tak minat super junior??

Maisara:tak ..maisara minat super hero..



eekekek..super hero pulak...
mantaro la tu..



sekian..

Comments

  1. sama ler...tak kenal pon super junior tuh..

    superman kenal lah...hikhik

    ReplyDelete
  2. haha.kak..apik pon minat gak mantaro

    ReplyDelete
  3. hehehe..bagus2..dari minat super junior balik minat super hero..kalau susah leh mintak tolong..hehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. mantaro? tak penah dengar punn..

    ReplyDelete
  5. selalu tengok iklan je cerita ni kak..tapi tak pernah tengok pun cerita ni...

    ReplyDelete
  6. comelnye....hehe....kenal kartun jugak ek..

    ReplyDelete
  7. superjunior mini version aahaha :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  8. salam;
    super2 ni aku tak minat yang aku minat gambo budak kecik tu..comel.

    ReplyDelete
  9. ala2 comelnya dia senyum.. semangat betul.. hehe

    ReplyDelete
  10. salam kak diana, saya ada tag akak untuk satu GA tau.. Paksa ni.. huhu

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-me.html

    ReplyDelete
  11. alor2 cumeinyaaaa maisara masa tecik2 tuu :)

    ReplyDelete
  12. ahah..maisara yang bijak..rasa nak jer cakap2 dengan dia kak..hehe

    ReplyDelete
  13. Maisara ni mcm org dewasa kan? Kelakar je boleh lawan bersembang dgn anak.

    ReplyDelete
  14. hihihi
    super hero pon boleeeehhh laaa
    heheheh
    jadi ade superrr :p

    ReplyDelete
  15. bukan maisara suke mr simple ker :p..minat suju lah tu kan

    ReplyDelete
  16. maisara tak suka sailormoon ke? mesti dia tak pernah tengok kan..

    ReplyDelete
  17. Lagu Suju memang best...minat lagu sudah lah, jangan jadi ELF(official fan club), haha

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …