MAISARA::super junior

Assalamualaikum...

tadi layan video2 yang ada kat dalam laptop ni..
lepas keluar video lagu stacy,
keluar la pulak video super junior..

ni maisara umur berapa entah..:p

maisara:lagu ni best jugak..

Ibu:ini super junior..tapi ibu tak minat sangat walaupun lagu dia ok la..

Maisara:maisara pun tak minat..

Ibu:awak tak minat super junior??

Maisara:tak ..maisara minat super hero..



eekekek..super hero pulak...
mantaro la tu..



sekian..

Post a comment

19 Comments

  1. sama ler...tak kenal pon super junior tuh..

    superman kenal lah...hikhik

    ReplyDelete
  2. haha.kak..apik pon minat gak mantaro

    ReplyDelete
  3. hehehe..bagus2..dari minat super junior balik minat super hero..kalau susah leh mintak tolong..hehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. mantaro? tak penah dengar punn..

    ReplyDelete
  5. selalu tengok iklan je cerita ni kak..tapi tak pernah tengok pun cerita ni...

    ReplyDelete
  6. comelnye....hehe....kenal kartun jugak ek..

    ReplyDelete
  7. superjunior mini version aahaha :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  8. salam;
    super2 ni aku tak minat yang aku minat gambo budak kecik tu..comel.

    ReplyDelete
  9. ala2 comelnya dia senyum.. semangat betul.. hehe

    ReplyDelete
  10. salam kak diana, saya ada tag akak untuk satu GA tau.. Paksa ni.. huhu

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-me.html

    ReplyDelete
  11. alor2 cumeinyaaaa maisara masa tecik2 tuu :)

    ReplyDelete
  12. ahah..maisara yang bijak..rasa nak jer cakap2 dengan dia kak..hehe

    ReplyDelete
  13. Maisara ni mcm org dewasa kan? Kelakar je boleh lawan bersembang dgn anak.

    ReplyDelete
  14. hihihi
    super hero pon boleeeehhh laaa
    heheheh
    jadi ade superrr :p

    ReplyDelete
  15. bukan maisara suke mr simple ker :p..minat suju lah tu kan

    ReplyDelete
  16. maisara tak suka sailormoon ke? mesti dia tak pernah tengok kan..

    ReplyDelete
  17. Lagu Suju memang best...minat lagu sudah lah, jangan jadi ELF(official fan club), haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)