KISAH MALAM PERTAMA AKU

Assalamualaikum...


Nampaknye ramai yang berminat nak baca
cerita tentang malam pertama aku...
korang memang..kalau cerita2 gitu
laju je singgah..kan???
cer kalau aku buat tajuk
yang ada unsur nasihat dan berilmiah...
lambat je nak klik link aku ni...hehhehe...

Ok..balik kepada cerita malam pertama...
dulu masa malam pertama aku...
dapat 200 je...200 uv la...
korang masih dijalan yang gelap nih...
sila ikut aku dijalan yang ada nur ni ye..
kita sedang cerita pasal traffic okey...
muahahah...
klik la untuk jelas dan jeles
malam ni..untuk pertama kalinya..
dan mungkin kali terakhir traffic aku
melebihi 11k..
seronoknye aku rasa...seronok sampai nak berguling2...
terima kasih semua...

ok..tu je la..

sekian...

Post a comment

26 Comments

  1. perghhh 11k???pengsann...akakkk.nak sign :)

    ReplyDelete
  2. ahaha.. hati niat nak tgk komen yg tadi.. terpandang plak kisah mlm pertama.. hebak btul otai sorang ni.. BE dah byk,, bile bley pekena ikan bakaq ni.. :P

    ReplyDelete
  3. banyak gler akak.. hehe.. best kan.. hehe

    ReplyDelete
  4. aih... mane komen kawan yg tadi.. kata la lupe tekan button kot..

    ReplyDelete
  5. ramai btl peminat akk...tahniah :)

    ReplyDelete
  6. wow... diana mmg hebat. teringin nak bertemu

    ReplyDelete
  7. alamak...malas nak komen laa camnie..igtkan akak ade story malam pertama buat pengajaran...hahaha :P

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. 11k, wah hebat...dan tahniah!! Lebih hebat dari malam pertama kan?

    ReplyDelete
  9. Fariq
    @
    mai la sini..
    nanti akak dengan abang lan bawak pi makan ikan bakaq.bukan ikan bakaq ja..sorong bakaq?kerang bakaq??
    semua yang bakaq2 ja..
    ekekeke

    ReplyDelete
  10. tajuk entry tak boleh nak panas lagi ea akk? hehe.. tipah tertipu! xP

    ReplyDelete
  11. malam pertama yang ganas ni..hoho ..congrats dear :)(bunyik cam gatai )

    ReplyDelete
  12. tahniah kak diana.. saya tumpang bangga..

    saya dah agak.. tak mungkin akak akan citer tentang malam pertama..


    kak.. maaf sebab saya kurang ziarah kebelakangan ini.. hujung tahun saya biasanya sibuk.. maaf ye kak..

    ReplyDelete
  13. semakin hari semakin hebat..tahniah kak ^_^

    ReplyDelete
  14. takkan akak dgn abg lan je kot.. maisarah tak mau join skali ke?? mentang2 die dah jumpe Solihin.. dah tak mau dah dgn sy ni.. keh3..

    ReplyDelete
  15. wahhhh..
    banyaknye..
    congratsss akak!!!
    :)))

    ReplyDelete
  16. perghh..mantap sis,ada harapan dapat award blogger idol ni..heeeh

    ReplyDelete
  17. hehhe
    akak
    jgn lupe kautim bape ramai masuk entri akak yg ni
    kikiki

    ReplyDelete
  18. wah banyaknya...udah jadik 'special night' doh ni:)

    ReplyDelete
  19. hahaa tajuk panas, kiraan pengunjung pun panassss :P

    ReplyDelete
  20. 11K, tahniah diana

    tajuk tulah SEO nya erkh..

    ReplyDelete
  21. Tahniah ye kak..
    Myra ni entah bila la dapat merasa trafik cenggitu ;)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)