ISU PIALA EMAS RAJA-RAJA::PERLUKAH PERLAWANAN ULANGAN??

Assalamualaikum...

Sambil menonton perlawanan bolasepak Man.City vs Arsenal
ni aku nak update entry la..
Best jugak tengok game malam ni..
tak macam game chelsea malam semalam..
bikin aku darah tinggi je
ingat kan boleh la dapat 3 mata
last2 seri pulak..memang sakit hati betul..

eh!tercerita pasal bola pulak..heheh..
alang2 dah cerita pasal bola ni apa kata kita
baca sedikit apa yang aku copy dari fb bolasepak malaysia ni
berkaitan isu Piala Emas Raja-raja yang menjadi
topik hangat peminat bolasepak kedah dan pulau pinang..


Aku sendiri pun kurang puas hati
bila perlawanan semula nak diadakan..
adakah pendirian penganjur boleh berubah2
disaat2 akhir sampai menyusahkan
banyak pihak terutamanya penyokong yang dah
siap sedia dengan tiket di tangan??
memalukan...

sekian...

Post a comment

5 Comments

  1. akak kurang pasti saya lagi x tau pape pasal ni. haha

    ReplyDelete
  2. bola nak naik balik kat malaysia., time tulah macam² hal berlaku..

    ReplyDelete
  3. bla rumah da siap, pahat dok diam2 bleh x?

    ReplyDelete
  4. FA kat Malaysia nie macam lalang..kejap ini..kejap tu..ikut sukahati jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)