GARA2 SEO??SEO TU APA??

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua...
selamat hari isnin..
seronok nya pagi ni bila bangun2 dan
tengok traffic semalam..
padahal selalunya kalau hari ahad nak
dapat 1k pun sakit jugak la...

tapi yang tak best bila satu be
dah jadi me..sedih2..
tak pe..ada lagi 4 be..
aku nak peram bagi membiak banyak2..hehehe




mujur traffic mengubati kesedihan hatiku ini..wah!!!:p
Ni penangan SEO la ni..
cakap pasal SEO...bila aku buat entry
sebut pasal SEO mesti ada komen yang tanya
SEO tu apa..??cemana nak buat entry SEO?
heheheh...

cer pi kat google dan taip apa itu SEO.
peliknya bila nak tahu harijadi artis
atau cemana cara nak dapat RM200 baucar untuk pelajar
IPT
pandai pulak dia cari kat google..
cer cari cemana nak buat
entry SEO pulak..tengok jumpa ke tidak??

manja ye???
ekekekek

sekian...

Post a comment

22 Comments

  1. saje nak akak terangkan jugak ape tuu SEO :P

    ReplyDelete
  2. wow..melonjak tinggi sgt!!

    syoknya..

    ReplyDelete
  3. Wah! tingginya UV...jeles hehe :P

    ReplyDelete
  4. biasa BE-ME xpenah dapat sampai seploh hengget pn..
    sedeykan..huuu~

    ReplyDelete
  5. wau...power rangers ar akak ni..current earnings tuh terbaik dari ladang..;)

    ReplyDelete
  6. BE plg tinggi buat masa ni hny la RM6.90.hohohoho....nak cecah puluhan ringgit??hadei....tp ade 1 BE tgh running...try my best nak pertahan kan lame2 BE tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. Cik pulau : sama lah kita.. kekeke
    Bestnya tgk current earning tu..huhu

    ReplyDelete
  8. wahhh..kalau ini mcm punyo trapik..kompom ribu-ribu tiap bulan nih..ekekek

    ReplyDelete
  9. bese la tu kak..bab2 retis mmg laju je bab2 ilmu ni sengal sket heheheh

    ReplyDelete
  10. hurmm D ada juga BE .. ieda nie dah lama x der BE nie .. x perlahh lum ada rejeki kan .. ( ayat pujuk ati ) ekekke

    ReplyDelete
  11. Wow! Melonjak habis UV nya...

    yus tahu SEO tu apa, cuma nak buat entri SEO tu yg tak masuk je rasa dalam blog tu. Macam ada tak kena...hihi

    ReplyDelete
  12. tengok amount nuffnang kak diana tu terus bling2 mata..hehe..memang otai la akak ni..

    ReplyDelete
  13. Betul la..nak jugak akak yg terangkan :)

    TQ

    ReplyDelete
  14. wahh BE berderet2...bak meh nak satu.

    ReplyDelete
  15. bukan manja..kadang2 tinggi bebenor bahasa en google..susah nak paham..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. wow byknye akk..tahniah2!!ciktom hari2 uv plg byk 3k je..akk punye mantap smpi 6k...best tgk amout be akak..byknye..peram byk2 tau akk..hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)