Tuesday, 27 December 2011

GAMBAR PROFILE DI FIBOX

Assalamualaikum..

Selamat malam semua...
nampaknye ramai yang dah guna kan fibox.
ada yang bertanya
cemana nak ada gambar
kita kat fibox tu..

Mudah je..
kat fibox korang tu ada
icon facebook kan??
jadi klik je facebbok tu dan
klik apa yang patut..dah siap!
heheh..

bagi yang belum menggunakan fibox
cuba la guna untuk sehari..
klik sini untuk daftar.daftar pun mudah je..
tak sampai seminit..heheh.
lagi satu yang best tentang fibox
dia siap paparkan berapa jumlah pembaca yang
sedang membaca blog kita...

kalau semua blogger pakai fibox lagi bagus..
fibox ni orang kita yang punya..
orang malaysia...:)


sekian..

18 comments:

  1. Heee~ Nak test juga. :) Thanks akak diana!

    ReplyDelete
  2. weee
    jum2
    gembire je asenye di fibox
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. nak kena cuba neh..hehe;)

    ReplyDelete
  4. wahh !!! ciap bleh tarok gambar ha~

    ReplyDelete
  5. bunyi nmpk menarik..

    #tak mampu nak capai 38 tu..heheee

    ReplyDelete
  6. awesome la fibox nie..dah try :D
    tpi knape ade stu wrna je..huhu

    ReplyDelete
  7. hari tu ada nmpk kat blog org
    tapi tak reti nak guna..hihi

    lepas ni bolehlah cuba kalau
    ada masa la..memanjang bz nk
    tukar header pun tak tertukar..huhu~

    ReplyDelete
  8. menarik jugak ni.. nanti saya cuba..

    ReplyDelete
  9. boleh try test la..dah kena tukar shoutmix ni..hhehe..

    ReplyDelete
  10. yer ke kak??okay2...nanti leh test..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. dalam proses mencuba! wink wink~ ;)

    ReplyDelete
  12. uncle baru tau..sebelum ni tertanya-tanya gak ..cmner depa buat hhihihi terima kasih atas tips yg diberikan..

    ReplyDelete
  13. yeaayy ! Dah juma caranya. Sblom nie blurr~ >.<

    Tengs ya akak ^___*

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();