ENTRY KIPAS NUFFNANG

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
petang ni ada rezeki masuk nih..hhehee..
ada dapat be lagi la..
kali ni be dari NESTLE.
mungkin be ni dapat semalam..
semalam tak check pulak nuffnang jadi
tak tahu dapat hari ni ke semalam..
terima kasih nuffnang dan NESTLE..
saaaaayang nuffnang!


orang kata kalau kita sayang2 nuffnang
lepas tu bodek2 sikit akan dapat be banyak lagi tau..
ekekekeke...

Nak bodek lagi la..
nuffnang best..nuffnang tak kedekut
dan sentiasa peka dengan kehendak kami blogger2 ni..
muahahhaha...
melampau punye kipas..

dah la..nak buat entry berfaedah sikit lepas ni..:p

sekian..

Post a comment

21 Comments

  1. cepat bodek nuffnang..untung2 kipas dpat BE jugak.hehe

    ReplyDelete
  2. kipas, jangan tak kipas...hihi

    ReplyDelete
  3. pergh... murah rezeki diana dgn nuffnang

    ReplyDelete
  4. sampai ke hari ni aku masih 'bodoh' bab nuffnang.macam mana nak tahu kita dapat BE?

    ReplyDelete
  5. hanya mampu telan ayaq lioq

    ReplyDelete
  6. ahahahah kalau dp BE mcm nie punye kipas berbaloi ! .. ahahaha

    D , cantik header baru .. kemas

    ReplyDelete
  7. entry ni berfaedah jugak..tgk tu byk faedah RM RM nya..bila la nuffnang nak kipas saya..hak3

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..rezeki tu diana.

    ReplyDelete
  9. hehe..cakap pasal nuffnang nie baru saya teringat..asal kat blog sy iklan dia yg kat tepi tak kuar ek..da tanya nuffang tapi xde reply pun..hmmm

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. krole pon nak kipasla macam tu...kipas kuat2 mna tau dpt sepulo BE hahaha

    ReplyDelete
  11. best kew lau ada nuffnang nie akk? bella dah lama ada blog, tapi xda bnda nie. hmm

    ReplyDelete
  12. blog kb, income be tu lmbt je naik incomenya.. da kumpul uv byk2 pun, still slow.. :(

    iklan pulak tak keluar je...

    ReplyDelete
  13. nak kipas nuffy jugak la. tak cukup kipas, aircond saya letak. HEHe

    ReplyDelete
  14. alhamdulilah rezeki kak makin bertambah...ada tip2 tak, sm x penah pon dpt BE..ahak! teryata sm nie pemalas..hehe

    ReplyDelete
  15. sakan akak kipas..tak lenguh tangan?:p...hehe sesekali kan kak.banyak duit blog akak tu..

    ReplyDelete
  16. hahhaa..bnyk duit akak..akak...jom jadi akak angkat saya nak tak? nak tak?


    haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)