Tuesday, 27 December 2011

BLOGGER TEGAR

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua..
2 hari tau aku tak berblog..
setakat update entry lepas tu
sibuk dengan aktiviti lain..
mujur pakai broadband..
dalam kereta pun boleh update..:P

Korang kalau tak update blog
ada tak rasa teringat2 je kat blog??ada??
kalau tak de tu belum sampai
tahap blogger tegar lagi..
heheh..

satu lagi bila pi mana2 sibuk
ambik gambar..niat dah dalam hati..
"nak letak dalam blog.."
sah la blogger tegar la tu..

Sebelum tidur semalam
sempat la jenguk blog kejap..
bila tengok je ada kawan2 yang update
sepanjang 2,3 hari ni dan bw kat shoutbox..
terus hati aku ni kata...

"dia ni blogger tegar ni.."

nak tau sapa??
satgi aku keluarkan senarai blogger tegar ye..

ekekekek..
kita tengok siapa yang kena..

sekian..

30 comments:

  1. hahahahha mmg pernah tpkr apapun gambar yg amik nk masuk blog kikiki..

    klu boleh mmg nk update blog slalu tuk dtgkan mood berblog hehehehhe..sbb once dah mls nk update mmg jadi malas terus..err ni blogger tegar tak hahahaha

    ReplyDelete
  2. K.diana memang tegar dalam kereta pun update..hehehe..yup memang teringat sokmo kat blog..dirasuk ke apa..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. Saya belum sampai tahap tegar. Tahap syok2 sendiri adalah....

    ReplyDelete
  4. Sy mgkn tak smpi g. Nak post gamba kat blog pun susah.

    =D

    ReplyDelete
  5. Saya kalo tak online tu takde la terbayangkan blog. Tapi bila nak online je, terus rasa nak check blog.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Diana

    saya mukin jauh lagi untuk digelar blogger tegar...

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. rasanya saya ni dah kategori tegar kot. Sbb biasa, kalau dah lama tak update mmg lagi lamalah dia bersawang...hehe

    ReplyDelete
  8. hohoh
    ada tahap2 plak ek..
    rasanyer shark x tegar lg kot.

    ReplyDelete
  9. tegar itu perlu tapi bukan selalu...hahahahah

    ReplyDelete
  10. hahaha..sy pun tatau laa tegar ke tak??hehehe..kadang2 teringin gak nak update tapi schedule menghalang..tapi kalau ade masa mmg sy update..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. npk gaya sy ada ciri2 diatas tu :)

    ReplyDelete
  12. dulu ciktom ada sifat blogger tegar camtu..tp skang dh xde da pas keje...sbuk keje xde ms pkir psl blog..hehe

    ReplyDelete
  13. nak cakap pasal lain..
    bukan tegar..
    blog akak ni kemas la :)

    ReplyDelete
  14. hehe..saya bila weekend mmg susah nak update entry, tapi jauh disudut hati mmg rasa rindu nak update.

    ada masa sikit, curi2 bw guna hp.

    *sejak ada blog, kepala mcm tak berenti berfikir..blog3!

    ReplyDelete
  15. ecah macam ciktomlah.hehehhe...tp ingt jgk sokmo2.tp bnyk gmbr yg niat nk letak dlm blog xterletak.ekekekek

    ReplyDelete
  16. Kalau sehari tak dapat buka blog, memang resah dibuatnya. Kakcik sanggup guna hp untuk lawat blog (walaupun mata tak terang). :)

    ReplyDelete
  17. saya harap saya tak tegar. tapi nampaknya dah menuju ke arah itu. huhu~

    ReplyDelete
  18. kekekekeke
    tula
    adik selalu ckp
    akak ni, amik gambo tu nk buh dlm belog la tu
    kikiki

    malu2

    ReplyDelete
  19. akak mengaku akak blogger tegar..sila senaraikan sekali ye..kihkihkih

    ReplyDelete
  20. he..he.. kadang amik je gambar tapi tak sempat gak nak upload ke blog. idea mencurah nak tulis tapi kadang keadaan pulak tak mengizinkan nak update. sabar ajelah kan..

    ReplyDelete
  21. Mood dah suam2 kuku skrg..tatau la npe..huhu

    ReplyDelete
  22. oh suspen nih...sapo la tu yer..hehe

    ReplyDelete
  23. sejak sebuk nie ieda kurang dah tegar nyeee huhuh

    ReplyDelete
  24. Heheee, myra pun camtu kak, kalau nak kemana2 wajib amik gambar..
    Dan kalau p holiday, siapkan autopublish entry :)

    ReplyDelete
  25. Belum tegar lagi, blogging pun syok sendiri je. hahaha!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();