BESARKAN PAYUDARA TANPA PEMBEDAHAN PLASTIK

Assalamualaikum...Pada dasarnya setiap perempuan adalah cantik. Namun masih ramai yang ingin "mendandani" tubuh agar nampak lebih menarik. Salah satu bahagian perempuan yang paling dititik beratkan adalah payudara.

pembedahan plastik menjadi salah satu pilihan cara untuk mendapatkan ukuran payudara yang lebih besar dan padat. Namun, pilihan ini menimbulkan kekuatiran bagi kebanyakan perempuan. Kini, untuk mendapatkan tambahan ukuran payudara, ada alternatif lain yang boleh dilakukan.

Salah satu nya ialah dengan Macrolane. Teknik filler Macrolane memberikan volume pada bagian tubuh yang diidamkan, seperti payudara.

Macrolane adalah sebuah jel kristal asam hialuronat yang diformulakan untuk breast augmentation, volume restoration, dan meningkatkan kualiti tubuh. Secara am nya, Macrolane boleh digunakan untuk membesarkan payudara, betis, dan menutupi parut.

"Macrolane boleh digunakan untuk membesarkan ukuran payudara sampai meningkat satu cup untuk perempuan Asia, dan dua cup untuk perempuan Amerika. Namun sebelum dilakukan prosedur ini, perlu ada pre treatment terlebih dahulu dan harus dilakukan oleh doktor pakar,"

-dr Debby Puspa, Group Product Manager Restylane Indonesia-

sekian..

Post a comment

8 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)