Skip to main content

BAIK KO DELETE ENTRY KO SEKARANG!

Assalamualaikum...

Muahahahahah...
tajuk buat geli2 ketiak je..

boleh ke kalau kita tak setuju dengan
pendapat tuan blog dalam blog dia,
lepas tu kita nak suruh tuan blog
delete entry dia..??

Muahahahah...
gelak lagi..
kalau tak sependapat dengan dia
buat la entry balas pulak..
luahkan pendapat korang pulak..
ada ke suruh orang delete entry
ekekekek...

kalau entry tu menghina agama ke boleh la nak
paksa2 delete ..kan??
ni tak..
tak sokong k-pop je pun..
disuruhnye delete entry.
macam2 budak2 ni..
muahahahah...

sekian..

Comments

  1. tolong delete entri ini..ahahhaha`

    ReplyDelete
  2. hahaa..ada ke yg buat gitu kak?
    blog org..mmg la pndpt org tu.

    betul mcm akak ckp..kecuali yg menyalahi agama, mmg patut delete.

    ReplyDelete
  3. tolong delete entry nie kak..ade plak nak bahan2 k-pop plak..dorang cool tau x..sy tak kira..akak kena padam gak...hahhahaha..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. baik boss..saya akan delete entry saya skarang..ANNYONGHI KASAYO :P

    ReplyDelete
  5. hahaha..sampai macam tu sekali..cian kat tuan blog tu..entry kat blog sm nak kena delete tak kak??

    ReplyDelete
  6. budak tak matang je wat camtu. haha

    ReplyDelete
  7. sapalah yang suruh buat cam gitu? jangan layan...

    ReplyDelete
  8. hah?sape pulak yg suruh delete ni?

    ReplyDelete
  9. emo sangatlah tu sampai suruh delete entry..hehe..memacam hal bebudak ni

    ReplyDelete
  10. Diana please la delete entry ni. Saya tak setuju tau bila diana ckp kalo tak puas hati bleh buat entry balas. Saya tak suka taw. Na na. I dont like. * Cari pasal.... ~run for your lifeeeee.... Hahaha.

    ReplyDelete
  11. Salam kenal ,,,

    BW dari blog yus... hurm..menarik jugak tajuk entri ni..membuat kita berfikir ... nak delete ke tak nak delte? tapi ni blog siapa kan? kalau blog kita sendiri ...suka hati kita lah nak tulis apa asalkan tidak menyalahi undang2 dan agama ... cuma jika boleh elakkan dari menyakiti hati orang lain ...

    ramai bloggers sekarang dari kalangan pelajar2 sekolah ..jadi mungkin ada yang belum matang berfikir lagi...

    apa-apa pun, kalau boleh elakkan kontrovesi dalam penulisan kita...

    itu saja yang saya boleh beri pendapat saya sendiri ..

    Wallahu'alam ..

    ReplyDelete
  12. baik kau delete kalau tak aku bunuh kau..hahaha... mcm2 lah kan..adakalanya kite tak suke entry org...hahaha.. tp pape pon, jalani hidup tanpa membenci sesiapa.. kelak,kita akan disayangi org dan jugak Allah Taala.. INSYAallah.... mehh aa dtg blog emy. usha2 entry pastu komen aa..haha. (mengada pulak)

    ReplyDelete
  13. akak, tolong delete entry ni ok <--hahahahaha

    ReplyDelete
  14. sekarang ni ramai yang buat entry pasal anti k-pop, lagi lah nak tergelak..yang ter over minat k-pop tu pon satu hal,payohhh,haha

    ReplyDelete
  15. akak jangan delete entry nih...heheh

    ReplyDelete
  16. sy pun ada jugak terbaca entri tu kak...da sampai 1000++ komen da...peminat2 tegar k-pop banyak komen kat situ....haha~

    ReplyDelete
  17. mesti dia sentap kot kak diana..hehe

    #apa kata buat entry mcm tu lagi..hheee

    ReplyDelete
  18. KIKIKI..takmo delete! wekkk, alar..dorang pminat fanatik leteww^^

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …