Friday, 23 December 2011

ADUHAI..READ MORE PULAK..!!

Assalamualaikum...

alahai..
slow sangt internet hari ni..
nak bw pun hilang mood sudah..

dah la banyak blog yang
sibuk pasang read more sekarang ni...
nak komen susah..
nak baca pun susah..

ye la..
tahu la korang pentingkan page view..
tapi apa guna pageview tinggi
kalau pembaca tak selasa..

ambik masa tau nak loading 2,3 kali.


sekian..

21 comments:

  1. bila internet slow.. yg readmore ni agak menguji kesabaran jugak hihihi..

    ReplyDelete
  2. JR pun tak selesa juga bila ada read more, tapi apa nak buat ada yg suka cam tu. Biar panjang asal selesa dari pendek tapi tak selesa...

    ReplyDelete
  3. haah betul tu kak.. sakit hati loading lame

    ReplyDelete
  4. betol kak
    ase sedih gak bile buka x bace tapi kalo bole nak bace byk jugak entri
    tapi kalo sume dh cm tu
    huhuhu
    tgk mood la..huhuhu

    ReplyDelete
  5. dulu ada gak pasang readmore....dh buang kot....hehe....blogwalking jer

    ReplyDelete
  6. oo..macam tu..kita xbuat pun kat blog kita..

    ReplyDelete
  7. dulu ada gak rasa nak guna benda ni tapi tak jadi pun kat blog sy..hehee

    #buta coding la kata kan..

    ReplyDelete
  8. ada pro n cons nya.....

    ReplyDelete
  9. ca pon xsuka style readmore..tenet slow mmg sakit jiwa dibuatnya.laju je tangan klik pangkah.malas nak loading lagi.

    ReplyDelete
  10. btol tu kak.. :( kdng2 nk nagis ada waaa T_T

    ReplyDelete
  11. xgemar gak read more...tp layankan aje..huhuu

    ReplyDelete
  12. bwtul..buat blog yg ringan2 dah..tngok cam belog geng budak penjara..senang masuk..haha.. iklan

    ReplyDelete
  13. deno tak berapa gemar blog yg ada read more, tapi kalau info dan isi blog die best, deno tetap ke blog tu walaupun kena loading lama...

    ReplyDelete
  14. tapi bukan ke nampak kemas sikit? dlu nak bt tp xmenjadi..malas la..dah pedup..huahuahua

    ReplyDelete
  15. dulu2 nak mmg nak wat read more
    sekarang biarla entri panjang atau pendek
    asalkan ada org sudi baca dan komen sudah ;)

    ReplyDelete
  16. Internet slow memang akan
    mematikan mood bw..

    huu take ur time :)


    Latest Post:
    Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

    ReplyDelete
  17. hahahha tu le msalah klu readmore tu...kdg2 terbntut nk baca sbb tu le :)

    ReplyDelete
  18. Kalau blogwalking kat blog yang pasang read more kat entry, terus tekan Ctrl+W. hahahahaha.

    ReplyDelete
  19. biar entry cecah lantai aku tetap baca :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();