Monday, 28 November 2011

TAK SUKA SEBAB MENYUSAHKAN!

Assalamulaiakum...

makin ramai pulak yang guna shoutmix macam ni...

aku tak suka..
sebab leceh..ada pop up window!
nak kena 2,3 kali letak email dan nama..
buang masa ok..
Selalunya kalau aku pi kat blog yang
ada shoutmix gini
aku terus terang je cakap
shoutbox dia menyusahkan..


sekian..

23 comments:

  1. saya pun tak tulis kalo jumpa yg gini..tak pndai & tak rajin nk belek..

    ReplyDelete
  2. layout nampak grand je, ni shoutmix yang baru tu kan??harap2 dorang improve lagi la, sebb klu penampilan ak prefer sm mcm ne :)

    ReplyDelete
  3. ya betoi..tak suka. lambat. dahla masalah tenet slow. byk buang masa kt situ. huhu

    ReplyDelete
  4. wah kak! direct sound.. hehe masuk shoutmix gini lau lmbt sgt loading pangkah je..huhuhu

    ReplyDelete
  5. yang bagusnyew...dia detect terus jika masuk shoutmix yg cmnieh..walaupun kiter xpernh masyuk blog tu....

    best jugak...benda baru,,bnyak xtau...beser la tu

    ReplyDelete
  6. haha . hamek kw .. jujur hokehs :)

    ReplyDelete
  7. leceh kan shoutmix terbaru. lagi2 internet lagi slow dari siput.

    ReplyDelete
  8. huwaaaaaaa...saya jarang jejak kat shoutmix...selalu datang baca, komen...tu je..kadang2 baca aje, tak komen pun ade gak terutama akhir2 ni..err..

    ReplyDelete
  9. tk minat dah dgn shoutbox..hoho

    ReplyDelete
  10. akak, yg wanie tau shoutmix ni jenis baru, yg lame dh x boleh nak daftar..hari tu wanie ade tolong nak buatkan untuk sorg blogger, boleh dftr yg baru ni je..

    ReplyDelete
  11. same!! yana terus blah klu jumpe shoutmix camni..malas nak mengisi...

    ReplyDelete
  12. sy penah wat entri pasal shoutmix baru ni.. pengomen rata2 mmg kata menyusahkan n x suke... yang lama lebih baek kan?

    ReplyDelete
  13. takpe la kan..pendapat kita..tpi blog die..

    ReplyDelete
  14. Rata-ratanya newbies pakai shoutbox macam tu, sangat melecehkan. =='

    ReplyDelete
  15. ye la... deno pun tak ske mcm tu..

    ReplyDelete
  16. yang old version tu lagi best kan?

    ReplyDelete
  17. nasib baik sy tak guna yang jenis ni...heee~

    ReplyDelete
  18. betul...3x..akak pun tak suka shoutbox baru tu....

    ReplyDelete
  19. sy dh tak tinggal jejak kt shoutbox mcm dlu dah.. huhu..

    ReplyDelete
  20. dah remove dah shoutbox tu...takde fungsi pun..BW pun yg palsu ajer yg masuk

    ReplyDelete
  21. SETUJU 120%..hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();