TAHU NABILLA HUDA SEPARUH BOGEL..SALAH SIAPA??

Assalamualaikum...

selamat petang semua..
Bila bercakap tentang teknologi maklumat
ni orang kata dunia dihujung jari kita saja..
klik saja dan bermacam2 maklumat kita dapat.
tapi bila terlalu banyak sangat maklumat sampai
tak de tapisan agak membahayakan jugak..

Sekarang ni hangat sangat malaysia ni
dengan cerita2 panas artis2 kita.
yang tengah meletop2 sekarang ni dah tentu la cerita
pasal NABILLA HUDA BERBIKINI.

Ada ramai yang buat entry pasal ni..
ada yang buat entry berunsur nasihat,
ada yang menghentam..dan yang paling aku
tak suka bila post dia sekadar tajuk'
lepas tu gambar 2,3 keping dan penerangan gambar..

Tak tahu apa tujuan sebenar dia letak
gambar tu kat blog dia.
sekadar traffic atau nak menyebarkan gambar??
kalau rasa nak sebarkan baik hang print je gambar2 tu dan lekat kan kat tiang2 letrik..
kalau untuk traffic baik tukar je blog korang jadi blog lucah.

kalau orang kata blogger ni jahat,tak bagus,
sebarkan berita tak baik kita melenting tak tentu pasal..
tapi itu lah yang terjadi sebenarnya..
kita sendiri yang sebar2 kan benda2 tak baik ni..

Bila tengok tuan punye blog yang sebarkan gambar2 ni
bukan budak2 sekolah..tuan blog tu dah cukup umur dah pun..
senang cakap dah tua la.tapi tak tahu la kenapa tak boleh pikir ye
benda2 gini.

Tahu tak sebab blogger sebarkan gambar tu la..
budak sekolah pun dah tahu pasal NABILLA SEPARUH BOGEL tu??



sekian...

Post a comment

20 Comments

  1. Boring bila blogger mengulang cite yg dah sedia ada...

    ReplyDelete
  2. kurang minat letak gambar aurat orang kat blog...huhu..taknak share saham dgn dia..dia dah berdosa sbb terbugil..kita lagi berdosa sebarkan gambar bugil dia..

    ReplyDelete
  3. kdg2 tu mcm berlumba2 pula nak pamerkan gambar org yg mengaibkan tu.. kita nak tgk pun segan..

    ReplyDelete
  4. Benda yang tak elok, sebaiknya usahlah disebarkan kerana kita juga akan turut menanggung dosa. :(

    ReplyDelete
  5. benda yang x baik usah dihebohkan

    ReplyDelete
  6. Tak mau sebar2 kan gambar2 yg tak baik ditengokkan..
    Lg la kalau nk hampir berbogel mcm tu...

    ReplyDelete
  7. jenis gila trafik taktau dosa pahala...

    ReplyDelete
  8. oke sy br tau psl berita ni..i mean berita nabila tu..inesennya sy (^_^)"

    ReplyDelete
  9. nabila nih mmg tak ponah lari dari kontreversi...

    ReplyDelete
  10. tak baik le sebar2 berita tak baik

    ReplyDelete
  11. artis macam nabila sy da tatau nak komen ape..mungkin itu da lifestyle dia..cuma sebagai artis dia kena laa pandai2 cover..yang bab tepek gmbar tanpa ade ape2 isi penting tu saya tak bape nak paham..maybe dia nak tunjuk yang dia pun ade gmbar2 camtu kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. tu blogger yg pesen kejor traffik kot..

    ReplyDelete
  13. tau xpe! terbaekkk dari ladang kak!

    ReplyDelete
  14. ye betul,berdosa besar,bila mengaibkan orang..dia adalah urusan Allah..

    ReplyDelete
  15. faktanya memang ramai blogger main sebar je benda tak elok. tapi mudah melenting pulak bila dicakap suka sebar benda tak elok ni...

    ReplyDelete
  16. itula pasal.. nk tegur org tak tutup aurat.. tp sindri tayang n sebar gambar org yg x tutup aurat tu..

    alahai..

    ReplyDelete
  17. kalau nak buat entri seo pun agak2 la jugak kan diana..adoi..bikin malu anak negeri..trafik masyuk dgn gambar2 lucah rasanya income yg kita dapat pun........hurmmm entah le....malas nak ckaplah....

    ReplyDelete
  18. setuju. dlm tak sedar...depa tlg sebarkan jugak.

    ReplyDelete
  19. saya tak layan cerita artis macam ni..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)