Friday, 25 November 2011

SENARAI PEMAIN BARU SELANGAOR F.A


Assalamualaikum...

Ni info yang aku dapat dari facebook tadi..
apa pun sidang media untuk
memperkenalkan barisan baru pasukan Selangor
masih belum dibuat.
dalam kata lain belum ada hitam putihnya..



SENARAI PEMAIN BARU SELANGAOR F.A

1.NIZARUDDIN YUSUF
2.R.SURENDREN(PAHANG)
3.FAMIRUL ASYRAF(PAHANG)
4.NORAZLAN RAZALI(KUALA LUMPUR)
5.K.SOLEY(KELANTAN)
6.HASMARUL(FELDA UNITED)
7.KHAIRUL ANUAR(PRESIDEN SELANGOR)
8.ADIB(JB)
9.TONI(JB)

IMPORT:

1.RAMEZ DAYOUB(LUBNAN)
2.OKTO MANIANI(INDONESIA)

sumber:fb Gunalan Karupiah.
bekas pemain selangor.

*tertunggu2 senarai pemain kedah dan perak..

sekian...

5 comments:

  1. yeha.. tak sabar nak tunggu liga bermula...

    ehh tak de ke friendly? kat SUK ke?

    ReplyDelete
  2. Tahun depan pasti meriah bila Mat Black dan Mat White ada dlm padang kita...

    Entri terbaru dlm blog JR:

    "Tu Dia....TV Skrin 90" Pula Nak Dijual Di Malaysia!!"

    ReplyDelete
  3. player kedah ada ka nak men dengn selangor?

    :P

    ReplyDelete
  4. okto??heheee

    harap2 game musim depan lebih rancak lagi..tak naklah game macam budak sekolah main bendang sambil main bola^^

    *lagi rancak,lagi menarik..^^

    ReplyDelete
  5. mintak2 laa tahun depan selangor bertambah power..hehehe :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();