Saturday, 26 November 2011

SAYANG CIKGU KETAT-KETAT

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua...korang suka novel tak??
ada yang tak suka tapi ada ramai yang suka..
yang tak suka tu mungkin sebab dia
rasa novel kalau dilayan akan terbawa2
sampai satu kerja tak jadi..heheheh

hari ni aku nak perkenalkan satu novel baru untuk korang.
selepas "takdir ini untuk aku" mendapat sambutan hangat
lahir la pulak satu lagi novel hasil karya RAFINAMIMI
yang bagi aku pasti akan mendapat tempat dihati kaki2 novel.


Mula2 baca bab satu aku
dah tergedik-gedik nak tahu jalan cerita seterusnya..
bila buka je blog kejap2 refresh..
nak tengok kat bloglist tuan blog dah update ke belum..
ha!!begitu la penangan "sayang cikgu ketat-ketat"

Tengok tajuk pun dah tertarik kan??
kisah tentang seorang cikgu yang
jatuh hati pada anak muridnya..
macam2 cara dia buat untuk
dapatkan perhatian anak murid dia ni..

Yang bikin suspen bila tiap
kali dia nak luahkan perasaan kat anak murid dia
ni ada je halangan nya..
sampai kan aku sendiri
berdebar2 bila cikgu tu nak
meluahkan rasa hati dia..hahahha

sekarangbaru masuk bab 5.
kalau nak baca boleh la jenguk kat blog RAFINAMIMI.COM.


sekian...

11 comments:

  1. wah macam best jew..nak baca lah...insyaAllah kalau ada masa.

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi baca novel kak mimi...

    ReplyDelete
  3. sayang akak ketat2 gak macam pakai spender saiz ss.hahaha :D

    ReplyDelete
  4. alamak..fiza bukan peminat novel..heee..tapi memang 'sayang cikgu ketat-ketat' sebab dah bagi ilmu yang tak ternilai.

    ReplyDelete
  5. saya pon suka novel..
    jom sama2 kita baca novel ni...

    ReplyDelete
  6. Tak suka baca novel, tapi suka baca cerpen, lebih santai dan ringkas..

    Entri terbaru di blog JR:

    "Tonton Film Drakula "Twilight Saga Breaking Dawn": Puluhan Pengsan Dlm Panggung"

    ReplyDelete
  7. uiks???argggghhhh dianaaaaa kihkihkih x tau nak cakap apa thank you so much! hikhik

    ReplyDelete
  8. ops pembetulan..baru je masuk bab 4 la diana..hehe

    ReplyDelete
  9. waaa.nanti lepas exam nak baceee novel tuh..macam menarik ja dengarrr...>,<xsabarr nak beli

    ReplyDelete
  10. cam best je,,boleh lah try berjiwang pas ni,,hehe

    ReplyDelete
  11. huwaaaa
    lame bebeno dh x beli nobel ni kak
    walau penggemo nobel
    emm2
    nanti bole terai beli :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();