NAK TANYA2 SILAKAN DI.....

Assalamualaikum...

selamat petang semua..
ni sekadar nak pesan2 je ye..

korang kan kalau nak hantar pesanan apa2
cuma hantar kat email atau inbox facebook je ye..
kalau kat wall facebook je kemudian tag nama aku
memang aku tak perasan sebab nya
sehari aku ada 5,6 ratus notification kat facebook tu..
nak belek satu2 memang idak le jawab nye..

Lagipun aku ni bukan rajin pun belek2 kat wall tu.
tak sempat.sebab tu aku pun kalau nak
tanya apa2 kat facebook
aku hantar kat inbox je..
sebab aku tau korang lagi sibuk dari aku..kan??

*****************************
sekian...

Post a comment

11 Comments

  1. faham..

    glamer, byk sungguh notification ya!

    ReplyDelete
  2. email mmg mudah nak baca..kang tak pasan kata sombong lak kan diana?

    ReplyDelete
  3. 500-600 notification sehari? Wauu..org popular latu..JR ni nak dpt 50 notification sehari pun payah...

    Entry baru JR:-

    Final Bola Malam Ni: Pemain Malaysia Suka Berlakon?

    ReplyDelete
  4. wow..5,6 ratus...cuak aku...kih kih kih

    ReplyDelete
  5. peerrgghh banyaknye noti akak...

    kalah siti nordiana tu..=)

    ReplyDelete
  6. pergh bykkk tul notification.
    kita 5,6 ketul jek.heheh.

    ReplyDelete
  7. 5, 6 rat kak? wahhh..hebat
    saya 20 tak sampai..hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)