MAISARA::game dora!

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...
sejak 3 hari lalu aku tak boleh guna mozilla..
tak tahu la kenapa..
terpaksa guna google chrome.
aku tak biasa guna google chrome jadi
agak kekok sikit..

malam ni boleh dah guna mozilla..
dapat la ku bw laju2 macam biasa..
kat umah aku ni google chrome memang slow..
tak tahu la kenapa..

maisara main game pun sambil buat
muka sedih sebab dora asyik tak
dapat tangkap bintang..hehheh..

dia memang suka main game dora..
kadang2 sampai berebut2 lappy dengan aku..
semalam masa makan nasik aku terlupa
nak ambik air minum sekali..

Ibu:eh!terlupa nak ambik air..

Maisara:ibu lupa ke??

Ibu:ye la..banyak sangt main game la ni.orang kalau main game selalu
memang cepat lupa..

maisara:tu la..kalau main game dora tak la lupa..ibu asyik main game blog je.lain kali main la game dora ibu...

la..aku ingat ayat
aku tu boleh la mempengaruhi dia
untuk tak main game dah..
alih2 aku balik yang kena..
aih!!dia ingat berblog tu lebih kurang main game gamaknye...


sekian...

Post a comment

12 Comments

  1. adeh! terkena batang hidung sendiri..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..nak wat cmne yew kak..anak pintar..

    ReplyDelete
  3. chrome lagi best dr mozila
    laju sikit

    ReplyDelete
  4. hahhahaaaa... sabar jela... kan dah kena batang idong sendiri...

    ReplyDelete
  5. hahaha..tak makan saman maisara tu :)

    ReplyDelete
  6. mozilla dah jadi keperluan pula ya.. tanpa mozilla, alamaya jadi amat perlahan!

    ReplyDelete
  7. pandainya...kecik2..dah reti daa..tahu je pasal blog..

    ReplyDelete
  8. bdak2 ni,dunia game memang best..

    dulu gila game gak,kini dah kurang..hehee game dora tak reti nak main.hahaaa

    *mesti header gempak lagi pas ni kan??ehheee

    ReplyDelete
  9. jom main game dora lah cm ni kak.hehehe

    ReplyDelete
  10. hehehe..dua generasi berbeza..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. hehe...maisarah dah makin bijak.. blog=game.... jaga2 ye ibu!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)