Skip to main content

KENAPA TAK MEMOHON UNTUK INNITY??

Assalamualaikum....

kenapa tak apply innity??
hah..tu la soalan yang aku dapat hari ni...
nak jawab cemana entah??
heheheh...

memang teringin sebenarnya..
tapi keadaan yang buat aku tangguhkan dulu..
sebab utama dah tentu la kerana nuffnang.

tak tahu la kenapa banyak pulak la
duit nuffnang bagi kat aku semenjak akhir2 ni..
be pun ada..belum kegersangan lagi la..hehehe..
semuanya bermula sejak aku sewakan kotak iklan..
sejak tu la aku perasan nuffnang bermurah hati
untuk aku.

walaupun kotak iklan tu tak de kena mengena pun
dengan be dan kempen yang nuffnang bagi
tapi mungkin itu sedikit sebanyak
mempengaruhi pengiklan untuk pilih blog aku..

jadi terima kasih ye untuk semua pengiklan kat blog aku ni..
korang yang singgah
ke blog aku ni jangan lupa klik la banner2 yang ada
sebab di situ letak nya maklumat.
mungkin ada sesuatu di sebalik banner tu yang
korang belum tahu.



sekian..

Comments

  1. org kate rezki tu kene kongsi..
    jadi kalau dah dapat banyak tu..
    sila blnje aku cepat..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  2. innity tu status dalam nuffnang ke kak?cemane nak apply tu?fiza bab nuff ni sangatlah kerdil

    ReplyDelete
  3. innity macam leceh je, untuk saya la. hehe

    ReplyDelete
  4. setia bersama nuffnang hehe :)

    ReplyDelete
  5. akak, sedih saya akak tak respon lagi kat fb. huhu T__T

    p/s : saya nak sewa iklan jugak ni kak, hehe :p

    ReplyDelete
  6. mungkin bila ade kotak iklan tu nuffnang nampak blog diana aktif .. so bagus lah tu ..

    ReplyDelete
  7. susah nk apply innity..banyak songeh..hehehe

    ReplyDelete
  8. Kak, ada tutorial pasang kotak iklan tu tak? nak pasang gak..hehe

    ReplyDelete
  9. 3 bulan tunggu cek nuff..tak sampai2

    ReplyDelete
  10. salam..
    betul tu..kalau dah nuffnang
    sayang..stay je..BE banyak sama
    je dengan Innity..tapi Innity
    duit boleh nampak hari-hari
    berbanding Nuffnang yang hanya
    mengharap pada BE..kalau tak de
    BE..ciput..

    ReplyDelete
  11. blm terbuka hati nak letak iklan macam2. sy suka simple dan tak serabut. :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...murah rezeki akak...tompang gumbira...;p

    ReplyDelete
  13. papa mifz tak ponah lagi cash kan duit nuffnang....huhu

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..rezeki akak bertambah..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. pernah dpt advertorial dr nuffnang x??

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …