Wednesday, 23 November 2011

KEMENANGAN YUNA DALAM AIM DITARIK BALIK/ -ANTARA SEBAB KENAPA TERSILAP KIRA UNDI.

Assalamualaikum...

Alahai..
kesian nya kat yuna bila
baca berita pasal kemenangan yuna
dan lagu penakutnya tu terpaksa ditarik balik gara2
tersalah kira undi..



Boleh pulak gitu..
dah bagi diambil balik.
buruk siku tau..

Tapi peliknya nya ..
cemana boleh tersilap kira??
mungkin yang tukang kira tu,
terlebih makan pulut lepas tu
mengantuk dan terus tersilap kira.
hehhehe..

mungkin jugak tukang kira undi tu
ada masalah penglihatan..
kira lain tulis lain..

dan mungkin jugak
dia buat2 tersilap kira sebab
dia meluat kat anuar zain
yang tak balas surat peminat..
ekekek...

ini semua mungkin saja..
tak tahu la lagi apa sebab sebenarnya..
aku main hentam je ni..
jangan korang terpengaruh pulak
dengan kisah dongeng aku ni..

jangan saman saya..saya orang miskin.!


sekian...

17 comments:

  1. ini tidak adil,tidak adil,tidak adil
    *salah satu lirik lagu yuna,,hehehe

    ReplyDelete
  2. alahai.. benda2 mcm tu pun bulih silap...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Bodoh....itu perkataan yang paling best setakat ini untuk mereka..:)

    ReplyDelete
  5. Tak aci, main tipu! Yuna tetap the best biarpun yuna kalah.

    ReplyDelete
  6. sepatutnye anugerah macam tu mane boleh silap kire..tapi kalau dah salah kire..diam-diam je la kot..malu kot yang terima tu..siap naek pentas lagi tu..effect tu..huhu..tak patut

    ReplyDelete
  7. haish, boleh pulak mcmtu. yuna tak boleh saman malu ke???

    ReplyDelete
  8. i rasa org tu mmg mengantuk masa kira tu ek hahahhahhaha..sengal mmg...pdhal mesti dah diaudit dulu semua tu...malu tul..baca kat twitter rmi artis geram ngan AIM

    ReplyDelete
  9. ermm tak tengok pun....

    suka ayat yang last jangan saman saya..saya miskin...hahahha

    ReplyDelete
  10. kesiankan??...yg puak2 AIM tu kena masuk skola tadika balik. meh aku tulon ajar kira...satu...dua..tiga...

    ReplyDelete
  11. Mereka mengaku ia pertandingan kelas 1 tapi mereka buat keputusan mcm spesis manusia kelas tiga, memalukan industri musik ajer...

    Entry terbaru di blog JR:

    "Berita Baik: 2012 Rakyat Malaysia Dapat Wifi Percuma"

    ReplyDelete
  12. saman je admin blog ni..dia dah kaya raya skg^^heheee

    ReplyDelete
  13. kesian pulak dia ya kak. huhuhu..malu la dia nnti, tgok dekat berita smalam, x sangka pulak. mcm2 boleh terjadi.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();