HILANG KEYWORD LUCAH!

Assalamualaikum...

Akhirnya selepas setahun lebih
bersih jugak keyword kat
blog aku ni..
kalau idak tak habis2 keyword lucah je.
naik biru dah mata hitam ku ini..
hahahah

Korang punye keyword macam mana??
bersih atau ada sisa2 buangan jugak??heheh.

terima kasih untuk sukan sea
kerana membersihkan keyword blog aku ni.hahaha
tapi sukan sea dah nak habis ni..
esok mesti keyword lucah dan kotor
akan bersarang semula..heheh.

.

terima kasih jugak untuk busuk.org
dan kak mimi...


sekian...

Post a comment

10 Comments

  1. owh..saya x check plak keyword saya..nanti saya check..akak guna..hehehe..tq kak sbb suggest busuk kat saya..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. uwh ni rupanya entry seo erk,,bru faham,,heheh

    ReplyDelete
  3. kat mana nak tengok keywords tu kak?

    ReplyDelete
  4. gitu rupanya...

    kak ati ni tak reti nk
    check gitu :)

    ReplyDelete
  5. keyword paling laris kat blog saya..shamsiah fakeh.

    saya suka check keyword..saje nak tau apa yg laris. hehe..

    ReplyDelete
  6. mujur la takde keyword lucah stkt ni kt blog sy :)

    ReplyDelete
  7. assalam cik diana

    Syukran. Blog wa dari mula dibina belum ada lagi keyword lucah ni tapi banyak keyword ayat2 cinta ... he33

    ReplyDelete
  8. top entry say..gamabr lucah..ahaha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)