AYAMTUBE NAK BAGI DUIT.KORANG TAK NAK KE?

Assalamualaikum...


Ayamtube.com memperkenalkan Contest “video Best Ayamtube.com”

Tujuan contest ini diwujudkan adalah untuk mempormosi laman web ayamtube.com dan fan page ayamtube.com

Hadiah:-

RM 100.00 Untuk Entri Paling Kreatif

RM 50.00 Untuk Entri Tempat Kedua Kreatif

RM 30.00 Untuk Entri Ke-3 Kreatif

RM 50.00 Untuk Referral traffic terbanyak sepanjang temph contest

RM 10.00 (dalam bentuk prepaid telefon) untuk 7 entri pilihan.

Syarat Penyertaan:-

1. Anda adalah seorang blogger dan pemilik blog

2. Setiap 1 Blog = 1 penyertaan. Kalau anda ada 3 blog maka anda boleh menyertai 3 penyertaan.

3. Klik “Like” Fan Page Ayamtube.com dan follow twitter ayamtube

4. Buat Entri yang kreatif. Dalam entri anda tuliskan perkara yang anda suka mengenai ayamtube.com dan cadangan

untuk menambahbaik kelemahan laman web ayamtube.

5. Dalam entri juga buat pautan(link) ke:-

6. Tampal salah satu banner ayamtube.com pada blog anda sehingga tarikh tamat contest. (ini bukan syarat wajib, anda

boleh untuk tidak meletakkan banner). Banner ini membantu untuk meningkatkan trafik.

  • http://www.ayamtube.com/b468x60.gif
  • http://www.ayamtube.com/b125x125.gif
  • http://www.ayamtube.com/b728x90.gif

7. emailkan penyertaan anda ke contest@ayamtube.com dengan menyertakan link entri anda dan nama anda.

Pihak kami akan menyemak penyertaan anda dan sekiranya menepati syarat anda akan dihubungi untuk mengesahkan

penyertaan anda.

Tarikh Tamat:-

Tarikh tamat contest ini adalah pada 31 Disember 2011 kurang-sekurangnya 2 hari selepas tarikh tamat contest.


copy dari AyamTube.

**masa ni la nak tunjuk kehebatan

korang mengarang..cepat join..hadiahnya lumayan oi..

Aku tukang promote je..:p


sekian..

Post a comment

1 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)