AKU DAN KAU..KAK DIANA!

Assalamualaikum..

hari ni memang hari
untuk buat post harijadi ye???
banyaknya blog buat cerita
hari jadi..tak pe la..
senang sikit nak komen..

"selamat hari jadi .."

heheeh..

tu komen aku kat
kebanyakan blog hari ni..:P

ok..masuk topik lain pulak..
nak cerita pasal blogger sorang ni..
Bila dia setuju dengan aku dia
panggil aku kak diana...
datang masa tak setuju
dengan aku,
dia ber aku kau dengan aku..
pelik tak manusia gini...?

ada pendapat sendiri
luahkan je la..tak de aku nak marah pun.
tak payah time baik je nak ber akak2
dengan aku..

aku agak dia ni
bila sapa tak setuju dengan dia
mesti terus jadi musuh dia..

kesian..
mesti tak ramai kawan..

sekian..

Post a comment

14 Comments

  1. salam ziarah di awal tahun maal hijrah..
    salam kenal dari rasta...

    ReplyDelete
  2. jem[ut singgah blog rasta...healthtip4life.com
    thanks....

    ReplyDelete
  3. salam dari akak...gitu lah dik kehidupan..beratus ribu peel kita nak kena hadap.. kalau yang ok tak palah..kalau yang k.o mulalah kitapun nak mengomel panjang.. haih.. dunia,
    dunia

    ReplyDelete
  4. aku tak setuju la dgn die tu..ahaha

    ReplyDelete
  5. lor..peliknye akak...macam tu pun ade ke..tp klakar pun ade...hahaha

    ReplyDelete
  6. adoiii ade cam tuu lak ..
    ekekek sib baik x gua luu lah D :))

    ReplyDelete
  7. lagi bagus x pyh jadi hipokrit, people will like you just the way you are :)

    ReplyDelete
  8. haha..sape lah tu yg emo tu? bt tak tahu je la, yg penting kita tak kacau dia..

    ReplyDelete
  9. hehe..ade gak org, kejap2 akak, kejap awak, kejap2 kau..herm..manusieeeee..kaaaaaan..=)

    ReplyDelete
  10. boleh pulak main2 pilih2 macam tu kan..kalau dah akak akak je lah..pe daaa! hahaa

    ReplyDelete
  11. aku pung!

    eh? hehehe
    sapa la tu?

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)