Selamat hari jadi ...

Assalamualaikum...

Hari ni hari jadi suami aku...

Untuk suami aku.. dah dapat hadiah kan???
suka ke tak suka ke terima je ye...

harijadi kita nanti,
abang bawak kita pi bercuti seminggu ye???
kita tinggal la maisara kat sapa yang sudi..
wakakak..boleh gitu??

semoga abang sihat selalu..
abang kena sihat dan kuat
dan tak boleh sakit2 tau..
abang kena jaga kami..
paham?????:p

kalau boleh biar kita pergi dulu
sebelum abang sebab kita tau kita tak kan
boleh tempuh semua ni tanpa abang...

sekian...
Previous
Next Post »

27 komen disini

Click here for komen disini
ijA
admin
30 October 2011 at 18:10 ×

wish kan juga...jaga diana n maisarah baik3..

Reply
avatar
30 October 2011 at 18:12 ×

sweet je ucapan tu..ringkas dan padat..ok.ni fiza nak wish secara rasmi..ade rasmi gitu.."Selamat ulang tahun yang suami kak diana yang ke __tahun.Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta dan dipermudahkan segala urusan oleh-Nya..aminn

Reply
avatar
Etong
admin
30 October 2011 at 18:23 ×

sweet..selamat hari jadi juga :)

Reply
avatar
emieysandra
admin
30 October 2011 at 18:26 ×

selamat hari lahir buat suami akak :)

Reply
avatar
Nani
admin
30 October 2011 at 18:39 × This comment has been removed by the author.
avatar
Nani
admin
30 October 2011 at 18:40 ×

salam kak. happy birthday ye kat suami akak! may Allah bless you and ur family. ;)

Reply
avatar
Niza Romli
admin
30 October 2011 at 18:46 ×

alololo...shuwitnya. Hepi beday abam! eh, terpanggil abg pulak. hehehe

Reply
avatar
nelly
admin
30 October 2011 at 18:59 ×

wah akk ... wish sekali untuk suami akk dr nelly the strange !!
hehehe

sweet seyh !

Reply
avatar
JIJI YU
admin
30 October 2011 at 18:59 ×

sama mcm pelangi salu ckp..biar dia pergi dulu

Reply
avatar
JIJI YU
admin
30 October 2011 at 18:59 ×

sama mcm pelangi salu ckp..biar dia pergi dulu

Reply
avatar
tunz
admin
30 October 2011 at 19:09 ×

selamat hari jadi juga kpd bapa ank2 mu....

Reply
avatar
30 October 2011 at 19:34 ×

best gile ade bini..dapat hadiah bday! hahhaa :P

ni reply utk cite merdeka aritu: hahaa takde malu2 nyer dah kalau berjaya buat bini cmtu hahaha

Reply
avatar
faizal mohd
admin
30 October 2011 at 20:08 ×

selamat hari jadi to suami akak. semoga panjang umur dan sihat2 selalu. :)

Reply
avatar
Ujie
admin
30 October 2011 at 20:10 ×

mesti tersenyum cik abg akak baca entri khas utk dia ni..

Reply
avatar
Tihara
admin
30 October 2011 at 20:17 ×

romantik gitu..nk honeymoon katne D ? :)

Reply
avatar
30 October 2011 at 20:23 ×

moga suami sihat sokmo... & bahagia bersama diana & maisara. aminnnnn..

Reply
avatar
30 October 2011 at 20:27 ×

Selamat ulang tahun kelahiran buat suami..


*ayat skema jap../heee

Reply
avatar
30 October 2011 at 20:34 ×

mau ke si maisarah tu kena tinggal?? kekekeke

Reply
avatar
Mrs.Yie
admin
30 October 2011 at 21:22 ×

epy besday to your hubby :)

Reply
avatar
Yana Houry
admin
30 October 2011 at 22:28 ×

Happy Birthday suami k.diana..hehehe...

akak, better gunekan Hari Lahir dari Hari Jadi..ce bace sini http://valianthoury.blogspot.com/2010/07/hari-lahir-vs-hari-jadi.html

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
30 October 2011 at 22:58 ×

selamat hari jadii...smoga pnjang umo..

*rasanya dah lama n9 menang ni....kih kih kih

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
30 October 2011 at 23:06 ×

hari ni ari jadi abg lan ker??wish kat dia happy birthday ek..hehe :)

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
30 October 2011 at 23:11 ×

suwiittnyeee
hehehe

epi besday utk hubby akak ye!


teringat kata mak tadi,
kita tak de sape2 dh, ada apak je, apak lah tempat kite berlindung..


huuu
sama cm akak ckp kat entri ni..ibu semua cm tu ye..=]

Reply
avatar
~ yus ~
admin
30 October 2011 at 23:36 ×

selamat hari ulangtahun buat suami diana ya...

saya pun selalu kata kat suami saya, kalau boleh biar saya yg pergi dulu sebelum dia sbb rasa tak boleh tempuh semua ni tanpa dia,...huhu

Reply
avatar
ghost writer
admin
31 October 2011 at 00:01 ×

selamat ulangtahun untuk suami akak Diana.moga makin bahagia.

Reply
avatar
ctk
admin
31 October 2011 at 00:58 ×

hahahaha..ambOiii..mau honeymoon ke..ekekeke....
selamat hari jadi untuk suami..
semoga pnjg umo n tambah2 rezki sekeluarga :D

Reply
avatar
Wanie
admin
31 October 2011 at 10:30 ×

happy birthday suami akak..terlewat sehari..nak g honeymoon la tu nak tinggal maisara..hehe

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment