Selamat hari jadi ...

Assalamualaikum...

Hari ni hari jadi suami aku...

Untuk suami aku.. dah dapat hadiah kan???
suka ke tak suka ke terima je ye...

harijadi kita nanti,
abang bawak kita pi bercuti seminggu ye???
kita tinggal la maisara kat sapa yang sudi..
wakakak..boleh gitu??

semoga abang sihat selalu..
abang kena sihat dan kuat
dan tak boleh sakit2 tau..
abang kena jaga kami..
paham?????:p

kalau boleh biar kita pergi dulu
sebelum abang sebab kita tau kita tak kan
boleh tempuh semua ni tanpa abang...

sekian...
Selamat hari jadi ... Selamat hari jadi ... Reviewed by Diana Rashid on 18:00:00 Rating: 5

27 comments:

  1. wish kan juga...jaga diana n maisarah baik3..

    ReplyDelete
  2. sweet je ucapan tu..ringkas dan padat..ok.ni fiza nak wish secara rasmi..ade rasmi gitu.."Selamat ulang tahun yang suami kak diana yang ke __tahun.Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta dan dipermudahkan segala urusan oleh-Nya..aminn

    ReplyDelete
  3. sweet..selamat hari jadi juga :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat suami akak :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. salam kak. happy birthday ye kat suami akak! may Allah bless you and ur family. ;)

    ReplyDelete
  7. alololo...shuwitnya. Hepi beday abam! eh, terpanggil abg pulak. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah akk ... wish sekali untuk suami akk dr nelly the strange !!
    hehehe

    sweet seyh !

    ReplyDelete
  9. sama mcm pelangi salu ckp..biar dia pergi dulu

    ReplyDelete
  10. sama mcm pelangi salu ckp..biar dia pergi dulu

    ReplyDelete
  11. selamat hari jadi juga kpd bapa ank2 mu....

    ReplyDelete
  12. best gile ade bini..dapat hadiah bday! hahhaa :P

    ni reply utk cite merdeka aritu: hahaa takde malu2 nyer dah kalau berjaya buat bini cmtu hahaha

    ReplyDelete
  13. selamat hari jadi to suami akak. semoga panjang umur dan sihat2 selalu. :)

    ReplyDelete
  14. mesti tersenyum cik abg akak baca entri khas utk dia ni..

    ReplyDelete
  15. romantik gitu..nk honeymoon katne D ? :)

    ReplyDelete
  16. moga suami sihat sokmo... & bahagia bersama diana & maisara. aminnnnn..

    ReplyDelete
  17. Selamat ulang tahun kelahiran buat suami..


    *ayat skema jap../heee

    ReplyDelete
  18. mau ke si maisarah tu kena tinggal?? kekekeke

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday suami k.diana..hehehe...

    akak, better gunekan Hari Lahir dari Hari Jadi..ce bace sini http://valianthoury.blogspot.com/2010/07/hari-lahir-vs-hari-jadi.html

    ReplyDelete
  20. selamat hari jadii...smoga pnjang umo..

    *rasanya dah lama n9 menang ni....kih kih kih

    ReplyDelete
  21. hari ni ari jadi abg lan ker??wish kat dia happy birthday ek..hehe :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. suwiittnyeee
    hehehe

    epi besday utk hubby akak ye!


    teringat kata mak tadi,
    kita tak de sape2 dh, ada apak je, apak lah tempat kite berlindung..


    huuu
    sama cm akak ckp kat entri ni..ibu semua cm tu ye..=]

    ReplyDelete
  23. selamat hari ulangtahun buat suami diana ya...

    saya pun selalu kata kat suami saya, kalau boleh biar saya yg pergi dulu sebelum dia sbb rasa tak boleh tempuh semua ni tanpa dia,...huhu

    ReplyDelete
  24. selamat ulangtahun untuk suami akak Diana.moga makin bahagia.

    ReplyDelete
  25. hahahaha..ambOiii..mau honeymoon ke..ekekeke....
    selamat hari jadi untuk suami..
    semoga pnjg umo n tambah2 rezki sekeluarga :D

    ReplyDelete
  26. happy birthday suami akak..terlewat sehari..nak g honeymoon la tu nak tinggal maisara..hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.