SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?

Assalamualaikum...

Join segmen jomm..
bagus segmen ni..
sebab aku suka review blog orang..:p
hehehhe..
Senang je nak join. Korang cuma kena buat:

1. Buat satu entry sambil copy dan paste Header kat atas sertakan linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

3. Tulislah kata-kata yang korang rasa ingin korang sampaikan.

4. Tinggalkan url korang kat ruang komen.

pesanan dari nasz:
Amaran : Blogger yang join segmen ni, kena review blogger yang saya dah pasang-pasangkan. Tak boleh join segmen ni pastu tinggalkan je. Jujurlah dengan diri sendiri. Walaupun saya tak nampak, tapi Allah nampak. So, sebelum nak join, korang fikir dulu sama ada korang mampu nak teruskan atau tidak. Itu je.
Previous
Next Post »

7 komen disini

Click here for komen disini
21 October 2011 at 19:38 ×

menarik jugak segmennya..

Reply
avatar
21 October 2011 at 20:15 ×

Akak, review lah blog atul. Hehe. :D

Reply
avatar
21 October 2011 at 21:06 ×

weeeeee
selamat menreview kak!

Reply
avatar
NasZ
admin
22 October 2011 at 00:21 ×

thanx sudi join.

boleh check kumpulan dan step seterusnya ye?

KUMPULAN "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

Reply
avatar
22 October 2011 at 08:26 ×

jum join ga nih..

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Reply
avatar
Adeq Yoe
admin
22 October 2011 at 08:38 ×

kita kumpulan yg sama...
singgah + follow sini

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-lu-review-gua-gua-review-lu.html

hope leh follow sini balik :)

Reply
avatar
Eema Eshya
admin
24 October 2011 at 10:08 ×

Hi... Emma datang review kat sini =)

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment