Breaking

Friday, 21 October 2011

SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?

Assalamualaikum...

Join segmen jomm..
bagus segmen ni..
sebab aku suka review blog orang..:p
hehehhe..
Senang je nak join. Korang cuma kena buat:

1. Buat satu entry sambil copy dan paste Header kat atas sertakan linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

3. Tulislah kata-kata yang korang rasa ingin korang sampaikan.

4. Tinggalkan url korang kat ruang komen.

pesanan dari nasz:
Amaran : Blogger yang join segmen ni, kena review blogger yang saya dah pasang-pasangkan. Tak boleh join segmen ni pastu tinggalkan je. Jujurlah dengan diri sendiri. Walaupun saya tak nampak, tapi Allah nampak. So, sebelum nak join, korang fikir dulu sama ada korang mampu nak teruskan atau tidak. Itu je.

7 comments:

  1. jum join ga nih..

    http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. kita kumpulan yg sama...
    singgah + follow sini

    http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-lu-review-gua-gua-review-lu.html

    hope leh follow sini balik :)

    ReplyDelete
  3. Hi... Emma datang review kat sini =)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox