SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ...

Assalamualaikum...

Malam ni aku ingt nak join segmen la..
agak jarang aku join segmen sekarang ni...
jadi nak kembali menjoinkan diri..

wah!bunyi nya macam aku ni dulu
kerap sangt la join segmen kan??
padahal tak de nye...
sampai ada yang kecik2 hati la aku tak join segmen..
hahahha...
tak pe2..kali ni aku join ok...


Segmen yang aku nak join kali ni
adalah segmen dari blog NASZ.
sapa yang join kena terjah blog2 yang dalam senarai tu tau..
sebab tu aku berani join ..
sebab sabtu ahad aku boleh terjah blog depa ni..
hari lain tak dapat le aku nak tumpu semua..
blog kawan2 lain kena diutamakan jugak..ye tak???

ok..sapa nak join klik gambar k..
tarikh tutup sampai esok jam 11 malam..

sekian...
SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ... SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ... Reviewed by Diana Rashid on 20:00:00 Rating: 5

34 comments:

  1. Bang Bang !! cikhoneybee dtg serang guna pistol air..!! kehkeh.. salam kenal kak diana..

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  2. thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

    hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. woot woot...datang serang sini naik kerete kebal..hehe, salam perkenalan..nice blog.. ^^

    ReplyDelete
  4. salam kenal,dr segmen sama,saya dah follow kamu,tq dtg ke blog saya..dtg selalu2 ye..

    ReplyDelete
  5. hai jalan, singgah sini nak serang , hee .jom singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  6. serang dari segmen yang sama...
    erah follow sini ye...
    thankz coz sudi singgah blog erah...

    ReplyDelete
  7. seranggg blog nie!!!!!!!!!
    salam perkenalan..:)

    follow!!!

    ReplyDelete
  8. dtg serannnng blog akak :P
    jemput ke blog cik ana ye..hehe



    http://diary-kecilku.blogspot.com/




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  9. sggh sini...

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  10. Datang serang dari segmen nasz dan follow sini..
    Happy Blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  11. halu...saya dtg ni nk follow...boleh kan??? saya dtg dri segmen nasZ....hihi.... :)

    ReplyDelete
  12. serang!!!! hahahaha....

    jgn lupa join segmen ini ya :)

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

    ReplyDelete
  13. Datang n follow dari segmen yg sama
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  14. BENGGG !!!! haha

    CB dtg serang dari :

    http://bintuzainal14.blogspot.com

    salam perkenalan . follow :).

    ReplyDelete
  15. salam kenal dan SALAM SERANGGGG!!!!
    tumpang follow

    ReplyDelete
  16. datang menyerang di sini...sudah follow anda lama dah dulu..hihi

    ReplyDelete
  17. hye ^^
    serang dri segmen sama , salam kenal^^

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama
    serang dengan mercun pop pop ^_^

    http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/art-work-yana.html

    ReplyDelete
  19. singgah n follow blog ni..
    hope leh follow sy balek ?

    http://eikin-leo.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  20. Eza singgah sini, dari segmen Abang Nasz.. Hehe. Happy blogging! Jom singgah blog Eza.

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  21. sorang....eh salah.serang

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. serang!!!!
    datang dari segmen nasz...
    nice blog..

    nak ajak join 1st GA mrbaiz..rm300 untuk dimenangi..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

    ReplyDelete
  23. seranggggg! serang dia sambil naik beskal.ekekee^^
    salam kenal yea~ Already be your followers.Nice blog :D
    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  24. hai!!!cikgu fad dtg nak serang!!!tapi peluru abis la..sakit2 badan ni kena serang(actually pnt byk sgt blog yg nak dijenguk)hehe....pape pun salam persahabatan eh..dengan segmen camnila kita dpt ramai kwn kan...jom kenal2...:):)

    ReplyDelete
  25. singgah dan follow sini..

    jon singgah : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/053-kenapa-wanita-islam-menutup-aurat.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yang sama..singgah blog saya eh! :)

    ReplyDelete
  27. hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

    jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.