Skip to main content

PENYUMBANG TRAFFIC BLOG

ASSALAMUALAIKUM....

ADA BLOGGER YANG ASYIK
DENGAN BLOG2 YANG MENYUMBANG TRAFFIC KE BLOG DIA..

TAPI...
APA PULAK SUMBANGAN DIA PADA
BLOG2 LAIN YE??

FIKIR2 KAN LAH YE..

klik gambar untuk lihat siapa penyumbang traffic blog
senyum2 untuk hari ni..:)



SEKIAN...

Comments

  1. alahaii,,,sy selalu ke blog ni dari dashboard list je...pas ni kena masukkan dlm blog list la..hehe

    *mood nak kemas bloglist ni kena seru2....ahaks!

    ReplyDelete
  2. Orang memberi kita merasa..

    Sama2 membantu baru betul kan.. ;)

    ReplyDelete
  3. keep the blues flag flying high ;)

    ReplyDelete
  4. saya jln gak ke blog mereka bila ada masa terluang.mmg dtg dr blog2 yg kita tak selalu masuk pun kadang2 tu.pembaca setia.sbb tu kena tau gak trafik kita dtg dr mana

    ReplyDelete
  5. weeeee
    kene menggiatkan kaki dn tgn ke sini lagi =]

    ReplyDelete
  6. wah,bini ujang penyumbang terbesar

    ReplyDelete
  7. sy same mcm liyana yg kt atas ni...

    x pernah faham konsep traffic ni..hihi..blur.

    ReplyDelete
  8. ni untuk hari ni ke ? patut la blog saya tiada kat senarai kak :P

    ReplyDelete
  9. suka lagi kat apesal.com...terbaik!!!

    ReplyDelete
  10. orang berbudi, kita membalas...

    ReplyDelete
  11. nanti saye sumbang cikit trafiq ok...hehe..

    (p/s: nak wat en3 pasal ni gak ley?)

    ReplyDelete
  12. kena ada sikap bantu membantu jugak.. heheehehe

    ReplyDelete
  13. akak ujie tu mang famous an,,dia pun penyumbang traffic blog suka suki gak,,

    ReplyDelete
  14. singgah dan komen , kalau boleh la ..jgn singgah lalu je tanpa tinggal jejak..apa pon tak bleh!

    ReplyDelete
  15. singgah dan komen boleh kan kak?

    ReplyDelete
  16. Tgk all time la baru best kak. heheh...

    ReplyDelete
  17. Orang memberi kita merasa, bantu membantu lah jika kita menghargai pemberian seseorang..moga bkekalan hbgn bukan stkt gelaran blogger ttp sesama insan :)

    ReplyDelete
  18. rajinkan blogwalking dan comment entry, salah satu sumbangan :)

    ReplyDelete
  19. Orang memberi kita merasa, bantu membantu lah jika kita menghargai pemberian seseorang..moga bkekalan hbgn bukan stkt gelaran blogger ttp sesama insan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …