Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Assalamualaikum....

Selamat malam semua...Kejap tadi buka je nuffnang..
wah!!!ada apa ni??tertanya2 sendiri...
rupanya ada Blog Award..


korang yang nak join boleh la calonkan blog2
kegemaran korang mengikut kategori..
hadiahnya pun nampak menarik..
klik la sini untuk pencalonan..



Tempoh pencalonan bermula 24 Oktober 2011,
dan pencalonan akan ditutup pada 11:59, 2 November 2011.


Selepas pencalonan ditutup,
blog
yang dicalonkan akan menjalani proses
pemilihan
oleh panel hakim untuk menentukan
finalis
yang akan meneruskan ke peringkat seterusnya - mengundi.


penaja nya pun hebat2...
tapi yang tak bestnya salah satu rakan penaja ialah TIGER.
bukan tiger yang dalam katun TIGER AND POOH tu ye..
tapi minuman keras TIGER.



Heheheh...
mula la aku was2 dah dengan nuffnang ni.

sekian...

Post a comment

16 Comments

  1. wah blog yang hebat2 bolehlah dicalonkan..

    saya blogger hijau lagi :)

    ReplyDelete
  2. td mmg ada dpt email..tp tak baca plak penaja dia.
    ni kena tanya org yg ahli dlm agama ni..

    ReplyDelete
  3. tgok gak tadi kat emel..huhu..malas la nak masuk..lagipun x berminat..hehe

    ReplyDelete
  4. haha...tiba2 rasa kerdil bila ada award camni.

    ReplyDelete
  5. wah..sapekah yg bakal tercalon nnty...

    ReplyDelete
  6. nak colan kan diri sendiri boleh tak ? kehkeh

    ReplyDelete
  7. rasanya patut kita banned nuffnang.. sebab takut duit yang kita dapat ada dari sumber tu

    ReplyDelete
  8. sis..nie ifa bru bkn nuffnang ifa..xde nampak nie..die baca n3 sis kot..hehe

    ReplyDelete
  9. kalau aku nak join aku tak tahu aku dalam kategori yang mana satu hahahaaha.. tak layak la diriku ini rasanya..:D

    ReplyDelete
  10. betul la ifa..
    dia dah buang gambar tiger tu...
    hehhehe

    ReplyDelete
  11. kerana penglibatan jenama arak la yg menyebabkan saya mengeluarkan nuffnang dari blog saya.. mungkin saya terburu2..tetapi saya tidak suka dlm ragu-ragu..

    ReplyDelete
  12. bagaimana pula jika dikatakan arak penyumbang kemajuan ekonomi negara? ;)

    ReplyDelete
  13. tak mampu nak join..heehee

    *lagi suka tiger kat zoo tu^^

    ReplyDelete
  14. hehe tk mo join , sbb dah tak gelihati dgn nuff

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)