Sunday, 16 October 2011

KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT??INI PENYELESAIAN NYA!

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hujung minggu dengan cuaca yang agak baik..
tak panas sangt dan tak la hujan jugak..kan??

Ada orang takut nak keluar time siang2 ni..
bukan takut hitam ....
tapi takut mekap jadi hancur.hahahha..
pakai foundation yang tak sesuai
bila kena panas muka tiba2 bertukar jadi berkilat..
agak tak best macam tu kan???

kulit memang dah berminyak..
pakai salah foundation,nampak berkilat la jadinya..
selalunya orang kulit berminyak ni
senang je jerawat nak tumbuh kat muka dia.

Sekarang ada satu product yang sesuai dengan
korang yang ada masalah macam ni...
nak tahu??
ini lah penyelesaian nya...
boleh mengurangkan kulit berminyak dan jerawat.
selain tu boleh menutup cela dan bekas jerawat
di wajah kita..

untuk dapatkan produk ni
korang boleh hubungi email kat sini:beautyfarmasi@gmail.com
tanya la lebih lanjut tentang produk ni.insyaallah
dia kan terangkan pada korang dengan lebih lengkap.
Ataupun korang klik kat sini untuk hubungi kak zarina..

kalau sapa2 yang duduk dekat dengan kelana jaya
kak zarina ada booth kat Giant Kelana Jaya (1st Floor).
Ada banyak barang kecantikan dan alat solek
yang ada kat booth kak zarina...
yang duduk jauh jangan risau...pos laju kan ada..
hehehe..

untuk mendapatkan produk lain
sila ke BEAUTY FARMASI COLOUR COSMETICS


sekian...

18 comments:

  1. kak diana kalau kulit muka kering dan nampak x bermaya nak pakai apa yew??? :)

    ReplyDelete
  2. kalau cuaca panas je berminyak..kalau dok dalam econ..ok je..hikhikhik

    ReplyDelete
  3. saya spesis muka berminyak, bangun tido je mmg berminyak2 esp. kat idung & dahi.

    ReplyDelete
  4. sekarang ni pakai foundation+sunblock tia amelia jer.. sebab memang pakai set tia amelia. rasa sesuai.. so, takut juga nak beralih arah. pun camtu rasa mcm terhasut juga dgn foundation tu.. kekekekeke

    ReplyDelete
  5. Salam...kalau saya nak beli produk ni mcm mana? Saya di JB.
    Leh email saya tak product details : nina@sunwardpharma.com

    Saya gunakan BB cream, Maybeline skang ni. Jenama ni takda keluar BB cream ke?

    ReplyDelete
  6. Akak bagi maisara pakai ni ke kak,,,wah wah,,,huhuhuh

    ReplyDelete
  7. muko papa mifz berjerawat...huhu

    ReplyDelete
  8. lepas nih ramai lar yang pasang impian punya kulit muka yang licin berkilat.

    ReplyDelete
  9. nak kena beli gak ni,muka sy pun berminyak mcam minyak masak dah jadinya...hheee

    ReplyDelete
  10. errr....utk org pompuan...ahakz.....den lelaki

    ReplyDelete
  11. kena pergi tanya kak zarinalah ni

    ReplyDelete
  12. nak cubalaaa cam bess ajer...

    ReplyDelete
  13. terima kasih banyak dik diana. jika ada yg berminat boleh lawat info foundation ini di sini :
    http://beautyfarmasi.blogspot.com/2011/09/stay-matte-foundation-rm3790.html

    ReplyDelete
  14. ooo..cantek ah..mish memang ngh cari produk baru pun ni..nanti nak try usha!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();