Advertisement

Gunakan Entry Lama..Jangan Sia-sia kan!

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...
seronok tak hari ni aku saji dengan beberapa
entry ulang tayang..hahahah..
tu la untungnya bila kita banyak
menulis tentang tips2 dan cerita berkaitan blog..

Diwaktu2 kecemasan
boleh gunapakai semula entry2 lama..
kalau blog berkaitan diary harian
agak susah nak buat macam tu kan??

jadi lepas ni banyak kan menulis tentang
pendapat peribadi dan tips2 blog,kesihatan
supaya di masa depan entry tu boleh diguna pakai.

tak salah kalau kita ulang tayang entry lama..
ada ramai blogger baru yang masih belum baca
entry lama kita kan???
nak harap depa saja2 godek entry lama kita
rasanya dalam seribu blogger ada la 4,5 orang
yang teringin nak godek..
jadi kita sendiri kena la ulang tayang entry2 lama kita...

korang ada entry lama yang
masih belum basi,masih tak ramai yang baca,
dan masih belum banyak komen,yang sesuai
untuk bacaan setiap masa????
tunggu apa lagi...
jom ulang tayang...

sekian..

Catat Komen

19 Ulasan

  1. wahhhh...bernas idea ni...nk korek2 gak la...hehe

    BalasPadam
  2. dah lama terpk nak repost! tapi segannn! hehehe

    BalasPadam
  3. disebabkan saya masih baru menceburi bidang blog nie.. xde pon entry berhabuk sgt. huhuhuhu. tapi agak bernas juga idea tuan belog sini :)

    BalasPadam
  4. tu la nk post blik yg lama2..tp biarlah itu kenngan je.. kih kih kih

    BalasPadam
  5. wah..bagus la kak diana ni. Selalu bagi idea/tip yg saya tak penah pikir...huk3

    BalasPadam
  6. haha blog saya susah la nak recall entri lama kak.. takpe, teruskan dengan entri baru. baru la umphh dan fresh

    BalasPadam
  7. kekekeke
    cm paham2 je akak ni..
    (tang yg godek tu..hahahah)
    maceh akak sebb ajen ulang tyg ye =]

    BalasPadam
  8. idea yang bernas.. tp tu la perlu masa nak godek2 entri lama ni. skrg ni nak update blog pun tak berapa sempat

    BalasPadam
  9. btol2..gunakan shje entry lama yg sudah sedia ada and bermanfaat untuk kegunaan bersama..

    BalasPadam
  10. ia diana..ia amat membantu.siang tadi pun LM byk ping entri lama, tp kat group je la

    BalasPadam
  11. kalau sy ulang balik entry lama,pasti ramai yang tak nak baca..bosan katanya..heheeee

    BalasPadam
  12. hehe,mcm mne nak ulang entry tu eh??haha

    BalasPadam
  13. saya la yg 4,5 org yg duk godek2 tu..hik3

    BalasPadam
  14. entry lama2 yg cerita pon leh guna jgk

    BalasPadam
  15. Baru semalam godek2 entry lama, tapi malu mmg boleh direpost lagi kot...try and error lah nanti ni...tq kak..

    BalasPadam
  16. aah,ada jugak yg rara tgk ada org publish balik entry lama =)

    BalasPadam
  17. nak ulang tayang gak...yihaaa..:)

    BalasPadam
  18. patutlah semalam nak komen..

    aikk bila masa dah komen ni..hehehe

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)