Monday, 10 November 2014

10 HADIAH YANG WANITA SUKA

Assalamualaikum...

Perempuan mana masa bercinta tak dapat hadiah????kesian......hehhehe...nak bagi hadiah kat teman wanita memang boleh buat kepala pening..kan??korang tau tak ada sepuluh benda yang dijamin 99% orang perempuan akan terima.memang nampak hadiah2 ni biasa2 je tapi inilah salah satu hadiah yang orang perempuan suka...pilih2..heheh

kita mula dari tempat ke sepuluh la ye..baru suspen!hahahah

10.bunga




9.coklat

8.eksesori

7.pakaian

6.perfume

5.gadget



4.kasut

3.beg tangan


2.cincin

1.makan malam


tu je....
ada yang suka kereta..
tapi kalau mampu belikan je la...
hehehh

sekian..

32 comments:

  1. 6 drpd 10 penah la bagi kat perempuan.hehehe.

    ReplyDelete
  2. tapiii..saya tak suka no 9 & 10 tu.

    ReplyDelete
  3. 10-ada prmpuan x suka bunga
    9-laki pun suka coklat.hehe
    8-hmm, apa tu? huhu
    7-lbh tepat, kain... haha
    6-laki pun sama
    5-lelaki lbh minat dan pro kot
    4-yg ni buat sy tension. xpnh cukup
    3-yg ni pun x pnh cukup
    2-yg ni boleh diterima.exclusive
    1-sy mkn bila masa pun boleh. haha

    ReplyDelete
  4. hadiah yg wani suka mcm tak termasuk dlm list tu...hehe

    ReplyDelete
  5. waaa...tp xsuke sgt bunge ngn coklat..yg lain3 tu suke..hehehe

    ReplyDelete
  6. saya percaya jika apa sahaja yg dihadiahkan dgn hati yg benar2 ikhlas..keronsang murah pun dianggap bagai permata..tp jika mampu, jgn terlalu berkira..

    ReplyDelete
  7. ak bgi ak jer kat c dia.. hahahha..

    nak taw nikmat dunia ? jom..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

    ReplyDelete
  8. 1st : cinta yg ikhlas dari seorang lelaki kot kak..heeee..sukeee..
    ade lg kak,teddy bear!

    ReplyDelete
  9. macam tertinggal saja... hehehe.. tedy bear lah kak diana :)

    ReplyDelete
  10. biasanya pompuan bagi hadiah kat saya. dari zaman skolah lagik... padahal x de pape pn.. camno tu? keh3.... tapi dalam 10 list akak tu, saya penah bagi cincin kat awek saya...

    ReplyDelete
  11. baru jer bagi hadiah dan dapat hadiah dari seseorang..lelaki pun suka apa.haha

    ReplyDelete
  12. Yg paling melonjak keriangan tu bila dpt coklat bhahaha...nk makan time tu jugak

    ReplyDelete
  13. akak suka coklat..sebab boleh makan..hahahaha :)

    ReplyDelete
  14. betol! best kn kalo dpt bnda2 ni..nk lg gadget!haha

    ReplyDelete
  15. tak suka bunga, sesetengah ppuan suka benda yang lelaki tu buat sendiri, cth nya kad buatan sendiri, sweet sgt, :)

    ReplyDelete
  16. makan malam ke makan siang ke bab makan saya paling suka...=)

    ReplyDelete
  17. no 1 mkn malam? woah! senang! x pyh susah2 pikiaq nk beli hadiah apa dh.. ;-p

    ReplyDelete
  18. mish suka aksesori. rantai ke cincin ke. hadiah baju palinggggg tak suka! hehehe

    ReplyDelete
  19. shera paling suka cincin dgn coklat.. mmg tak dapat dipisahkan la

    ReplyDelete
  20. wife saya satu aja yg dia suka...MAKAN MALAM...hahahaha..
    bunga dia akan suka kalau bunga tulip...:P

    ReplyDelete
  21. suka coklat.... tu yang paling best... hihihi
    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  22. Kalau akak yang dah berkahwin, semua 10 hadiah tu akak nak!! :)

    ReplyDelete
  23. Saya suka kalau dapat no. 2, 6 & 9 tu! Cincin tu lebih-lebih lagi laa. :))

    ReplyDelete
  24. saya suka perfume dengan cincin.. rasa dekat jek.. hehe

    ReplyDelete
  25. paling best dapat barangan mewah tu la :)

    ReplyDelete
  26. Da antr hadiah d atas memg Penh dpt hhhehe

    ReplyDelete
  27. teringinnya nk dapat hadiah... apa pon hadiah semua saya terima

    ReplyDelete
  28. Salam, hahaha bagus...sy paling suka aksesori...sbb murah, dan dgn harapan bila murah tu, si dia akan bagi pelbagai sikit..haha dptlah byk sikit.. :p

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();